Laden Evenementen

Afstand activatie tweede 5-5 Portaal, 5 elementen en emotioneel veld

 

In de energie van 14-5-2020 hebben we opnieuw te maken met een 5-5 portaal, waarbij de energie van de 5 elementen (bouwstenen voor creatie: aarde, water, vuur, lucht en ether) maar ook de relatie met het emotionele veld centraal staan.

Deze afstand activatie zal uiteraard een vervolg zijn van de trillingsverhogingen die het 5-5 portaal op 5 mei brengt en de processen die daaruit voortvloeien.

Zie ook de informatie, energie en achtergrond van mei 2020.

De energie van de 14 gaat over de resonantie van enerzijds het rmotionele veld en anderzijds de uitlijning tussen basis en hart  die een rechte lijn dient te zijn om een hartgedragen fundament aan ons Zijn en onze ervaringen te bieden. Stoorzender in die verbinding zijn vaak de gewonde emoties die je allerlei kanten op laten schieten, ipv dicht bij je Zelf te kunnen blijven.

Het balanceren van deze interne verbinding, mede door een balancering van de innerlijke 5 elementen, als ook het helen en of bevrijden van verwonde emotiestromen kan helpen om je rechte lijn, draagvlak en stevige gronding te herstellen. Waardoor je diep uitgelijnd bent op jouw Zelf  in meer neutraliteit en aanwezig in je hartsbewustzijn.

Van hieruit is je scheppend vermogen aan te spreken, kan deze weer gaan stromen in een natuurlijke staat. Kan je keelgebied (voor de expressie van jouw Zelf) weer uitgelijnd worden en verder openen. Waardoor je je Zijn steeds meer in de wereld kunt neerzetten (belichaamd bewustzijn wat zichtbaar en voelbaar wordt).

Binnen deze context zal de afstandactivatie en transmissie plaats vinden en jouw aan mogen raken in voor jouw essentiële groeistukken hier binnen. Vanuit een veilig, gedragen veld.

 

De investering in je Zelf  €33,33 incl. btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!