Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Water als essentiële brug om hoger bewustzijn in je ‘fysieke materie’ te brengen

Steeds meer trekt het belang van water doorlopend (weer) mijn aandacht. Water als zuiverend element, om stroming te brengen, water wat gerelateerd is aan de (bewuste of onbewuste) emotielagen en gevoelsstromen, als vrouwelijk element, maar ook als bijzonder belangrijke brug en element om de geest met de materie te verenigen.
Velen zijn bezig hun hoger bewustzijn, wie zij Zijn voorbij de sluiers van illusie, rollen, ego en oude patronen te herinneren. Zijn bezig zich te ontdoen van oude innerlijke wonden, programma’s, ziens- en ervaringswijzen.
Velen hebben al heel veel energetisch geschoond of zijn daar nog druk mee bezig, laag voor laag de diepte van het Zelf (herinneren) in.
Steeds diepere lagen onbewustzijn worden daarmee bewust gemaakt. Nieuwe kwaliteiten, verbindingen en ontdekkingen over wie wij echt Zijn mogen weer naar voren komen.
Oude energieën, trauma’s, controlemechanismen, onderdrukte lagen en heel veel meer, worden bevrijd.
Verbindingen met andere dimensies, werelden, Lichtwezens of hoger zelf delen worden weer wakker en voelbaar of zichtbaar.
We worden steeds bewuster wie we Zijn en waar we naartoe op weg zijn.

Grote kloof

En al gaan we steeds meer bewust zien en ervaren hoe onze aardse realiteit een weerspiegeling is van ons innerlijk (overtuigingen, afstemming, zienswijzen, etc) Vinden velen  dit ook nog vaak moeilijk te combineren met de realiteit van het dagelijks leven. Want hoe vaak lijken al deze innerlijke ontdekkingen en groei nog haaks te staan op wat we ervaren in de wereld om ons heen.
Het gevoel en gevoelsbeleving is zich dieper aan het openen. Maar de praktische “handleiding” voor concrete toepassing lijkt er niet te zijn.
Er lijkt een grote kloof te zijn tussen het een en het ander.
Tegelijkertijd is daar de ‘stoeipartij’ met het fysieke lichaam. Deze wordt op alle mogelijke manieren geprikkeld en reageert steeds krachtiger op de vele trillingsverhoging, de dieptelagen die innerlijk aan de oppervlakte komen doordat jij je Zelf her-ontdekt en uitpluist. Maar ook op de vele verstorende prikkels die op aards niveau aanwezig zijn (zie mijn recente artikel ‘verlicht denken’).
Ook dit lijkt een grote kloof te zijn. Want energetisch en in bewustzijn ben je aan het groeien. Maar fysiek lijkt het alleen maar lastiger te worden. Dat lijkt haaks op elkaar te staan.

Lees hier verder!

 

Deze workshop gaat dus over de essentiële kracht van water!
We duiken dieper in deze ‘vloeibare materie’ om ook zelf re kunnen ontdekken hoe jij hier mee kan werken, wat passend is voor jouw fysiek systeem op dit punt in jouw groei. Zullen we krachtig leren verbinden met water op verschillende lagen, intern en extern. Met de essentie of het ‘wezen’ van water. Om diepe reiniging, stroming, bewustwording en nieuwe groei mogen gaan toelaten: van hoger bewustzijn in jouw aardse fysieke incarnatie.
Andere thema’s die ook belicht worden of in overeenstemming zullen zijn met innerlijke processen van deelnemers zullen o.a. zijn:  innerlijk vervuild of vertroebeld water ( in bewustzijn en emotioneel), karmische beïnvloeding, heilige krachtbronnen en wat maar aan de orde komt in de energie van het moment.

Workshop van 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen.

Meld je direct aan: