Laden Evenementen

Workshop Overvloed & armoede bewustzijn:

De ‘7 magere en 7 vette jaren’- programmering doorbreken.

 

Wens jij ook een dieper inzicht in waarom jouw overvloed bewustzijn niet werkelijk vrij kan stromen?
Wens jij ook handvatten, praktische oefeningen en diepere inzichten ervaren,  in hoe werkelijke manifestatie van jouw Overvloedbewustzijn in je dagelijks leven te realiseren is?

Overvloed is wat vanuit Schepping zelf voort komt. Overvloed is overal en altijd aanwezig.
Wij als Bronwezen Zijn overvloed!
Wij, als mens, ervaren dat echter lang niet altijd, doordat we niet meer volwaardig afgestemd zijn op ons Scheppend- en Bron vermogen, en dus niet meer op Overvloed afgestemd zijn. Onbewuste patronen, overlevingsprogramma’s en verwondingen (van eeuwen) zorgen er voor dat  we niet meer zonder ruis kunnen afstemmen op het ware Overvloed Bewustzijn binnen ons Zelf.
Overvloed omvat alle facetten van leven. Dus het gaat niet alleen over geld, wat ‘slechts’ een 3D zienswijze en ervaring is, het omvat zoveel meer dan dat.

Deze workshop is gericht op het leren manifesteren van overvloed, maar dan net even anders dan de rest! Doordat je weer gaat resoneren op de Brontrilling van Overvloed, vanuit bewustzijn.
Geen trucjes of standaard technieken, maar krachtige praktische handvaten en diep zelf onderzoek, wat leidt tot bewust Zijn vanuit je eigen Bron afstemming.
Waarin doorleefde ervaringen en belichaamd bewustzijn de leidraad zijn tot de vormgeving van  en samenwerking in deze workshop.

Een workshop die vanuit bewustzijn en bewustwording de natuurlijke kracht van overvloed weer in je aan gaat zetten en waarbij je (onbewuste) innerlijke armoede bewustzijn dieper doorgrond en geheeld kan worden.  Werkend vanuit een diep innerlijk bewustzijn en belichaamde kracht is wat het verschil maakt en je eigen overvloed bewustzijn werkelijk in de ‘stof’ doet gronden.

Deze workshopdag gaan we aan de slag met het onderzoeken van eigen inzichten in en de omkering van jouw armoede bewustzijn. Maar ook met de innerlijke overvloed coderingen en het wekken van jouw Creatiekracht. Wanneer dat vanuit een diepe verbinding met je Zelf op alle lagen, en verbinding met Moeder Aarde en alle Goddelijke stromen tot stand gebracht wordt, kan het niet anders dan dat jouw Overvloed Code weer actief wordt.

De oude codering of programmering van ‘de 7 magere en de 7 vette jaren’ die een weerspiegeling zijn van de duale matrix waarin we of tekort of overvloed kunnen (be-)leven zal nader belicht worden en dieper bewust gemaakt worden. We gaan ontdekken hoe deze in jou nog werkzaam is en hoe deze in jou om te keren en te bevrijden is.

 

De energie van deze dag

De energie van het 7-7 Portaal biedt een krachtige helende stroom om je eigen Creatiekracht weer dieper te activeren en deze krachtige ondersteuning biedt zeker een meerwaarde in de thema’s die deze dag belicht, ervaren en bewust mogen worden.
De combinatie van zowel een mannelijke- als een vrouwelijke benadering zal op alle fronten andere aanrakingen en verdieping mogen brengen in je eigen mannelijke- en vrouwelijke creatiekracht en manifestatie vermogen. Beide ingangen bieden je namelijk wat anders. En gezamenlijk bieden ze een enorm draagvlak wat belicht, herinnert en gevoeld mag worden.

 

Praktische informatie:

Een workshop in een samenwerking en bundeling van kracht, kennis, wijsheid en inzichten vanuit eigen doorleefd bewustzijn. Een workshop vanuit gelijkwaardig de mannelijke en vrouwelijke energie stromen, in een bundeling van kracht, wat tevens een Sleutel is voor werkelijke Manifestatie.
Een workshop gegeven door van Patrick Scheers (5D-geld) en Willemien Timmer (Bewust Zijn Centrum Apofyliet) tijdens het 7-7 portaal op 7 juli 2019, te Cuijk.

Workshop van 10.00 uur tot 18.00 uur in Cuijk!
De investering in jezelf bedraagt € 144,-  incl. BTW
Je inschrijving is pas definitief en je bent pas verzekerd van een plaats wanneer je de uitwisseling vooraf hebt over gemaakt per bank.  Bij aanmelding per mail ontvang je de rekening- en adres gegevens.

 

Let op: Bij aanmelding zal de energie van het persoonlijk proces direct van start gaan!
Dat betekend dat je mogelijk ook allerlei innerlijke sabotage of weerstanden zult kunnen tegen komen voordat de workshop plaats vindt. Dit kan op vele manieren vorm krijgen en je proberen over te halen om op het laatste moment af te zeggen,. Voorbeelden hiervan zijn: een gevoel van ziek te zijn, extreme moeheid, mentale gedachtencirkels, innerlijke weerstand tegen de workshop, triggers die je weerhouden, etc.

 

Wil je deelnemen aan deze bijzonder bewust makende dag?
Laat dan wat van je horen via Patrick: overvloed@5d-geld.nl
Of via Willemien:  info@praktijk-apofyliet.nl

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!