Laden Evenementen

Afstand activatie nieuwe maan en zonsverduistering

 

Afstemming op de energie van dit moment en wat daarin wenselijk en nodig is voor de persoonlijke processen. Vanuit een veilige bewaakte heilige ruimte kun je persoonlijke ondersteuning, healing maar ook diepere inzichten ervaren in je eigen groeiproces van dit moment.

De energie van dit moment is de insteek en alles wat daarbij naar voren wil komen, al belicht worden in de energie.

De zonsverduistering van 2 juli zal in Nederland niet zichtbaar zijn, alleen in delen van Zuid Amerika. Ondanks dat zal de kracht en uitwerking ervan wereldwijd gevoeld gaan worden. zowel in persoonlijk als in collectief bewustzijn.
De zonsverduistering valt samen met nieuwe maan.
Nieuwe maan of donkere maan is maandelijks de fase van vernieuwing, het moment waarop een nieuwe groeifase (van de maan en in ons) ontstaat.
Een zonsverduistering brengt versluieringen van ons licht en onze kracht naar de oppervlakte. Het belicht in feite die onbewuste programma’s die wij nog leven die ons uit ons ware licht, kracht en bewustzijn houden. Zodat deze dieper bewust kunnen worden en kunnen helen of oplossen. Het maakt zichtbaar en dus bewuster waar we onze kracht nog niet leven, waar we ons licht nog niet volledig leven of onze schaduw nog geleefd wordt.

De zonsverduistering vind plaats om 22.06 uur Nederlandse tijd, wat een interessante codering is, want de achterliggende energie van deze cijfercode gaat over de oprijzende Blauwdruk kracht van Bronenergie in de materie.

Zowel de zon als de maan staan op 2 juli in het sterrenbeeld kreeft wat gaat over o.a. zorgzaamheid, naar anderen gericht zijn, dienstbaarheid ten koste van ons zelf dus ook. Het gaat ook over (prikkel)gevoeligheid, emoties, loslaten van verbindingen, gezien of niet gezien worden.
Dat betekend dat zowel zon en maan dezelfde thema’s zullen belichten maar vanuit een andere hoek bezien. Zowel in de mannelijke als vrouwelijke energiestromen in ons zullen deze thema’s (en aanverwante persoonlijke thema’s) dieper belicht en uitgewerkt gaan worden.
Beide kanten in ons (mannelijk en vrouwelijk weerspiegelt ook door zon en maan) kennen wonden in deze thematieken, die vaak van een tegenover elkaar liggende aard zijn of precies tegenovergesteld ervaren kunnen worden.

Lees hier meer over deze bijzondere periode!

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!