Evolution Jewelry – Sieraden die bijdragen aan je Zielsevolutie

De nieuwe hangers die Bewust Zijn Centrum Apofyliet aanbiedt vanaf maart 2019 zijn speciaal geselecteerd op een hoge lichtfrequentie en een wezenlijke ondersteuning voor de persoonlijke multidimensionale ascensie processen die gaande zijn in deze tijd.

apofyliet.nl - evolution jewelry

Evolution Jewelry

 
Bijzonder krachtige sieraden die schoonheid en kracht combineren!
 
Zowel de slijpvorm, creatie van deze kristallen als hun energie potentie dragen een bijdrage aan de immens hoge trilling die deze sieraden in zich dragen en uitstralen. Waardoor zij een krachtig hulpmiddel zijn om je eigen bewustzijn te vergroten en te verruimen, in te nemen en je te ondersteunen daar waar dat nodig is. Krachtige verbindingen met andere dimensies, realiteiten en Lichttroepen werken door deze sieraden heen. Wat je helpt om steeds dieper IN je Zelf aanwezig te Zijn, in bewustzijn en in belichaming. Waardoor jouw eigen innerlijk Potentieel, jouw Multidimensionaliteit steeds dieper bewust wordt in wie jij Bent, ook hier en nu als mens op aarde.
Deze sieraden zijn wezenlijk van een andere orde dan ‘gewone’ sieraden en kristallen. Zijn allen stuk voor stuk handgemaakt en bij aankomst hier volledig gereinigd en op 13-voudig (Bron/ IK BEN niveau) geactiveerd om de hoogst haalbare potentie er uit naar buiten te laten stralen.
Zo wordt het niet alleen op aards vlak (kristal en slijpvorm, maar ook op multidimensionaal bewustzijnsniveau) een krachtig healingtool ter bevordering van jouw bewustwordingsprocessen en Ascensie.

Over deze kristallen en  ‘gewone’ kristallen

Deze hangers zijn een van een andere orde dan de ‘gewone’ kristallen omdat zij de verbinding maken tussen natuurlijk- en menselijk bewustzijn.  Het zijn namelijk geen natuurlijke, in de aarde gegroeide kristallen. Maar kristallen die in laboratoria ‘gekweekt’ worden. Door de juiste natuurlijke ‘ingrediënten’, in de juiste verhouding en samenhang bij elkaar te voegen is in een kunstmatig proces een kristal ontstaan, die de meest krachtige structuur en meest hoogwaardige potentie van de kristalstructuur in zich draagt.  Dit proces kost niet de miljoenen jaren van groei wat een kristal in de aarde door maakt, maar een veel kortere periode. Tevens zijn dit soort kristallen vrij van insluitsels van andere mineralen en neigen veel meer naar de (in de aarde gegroeide) edelstenen, die een hoge graad van zuiverheid (geen insluitsels zoals halfedelstenen) en hardheid bevatten. Puur kristal in die zin, en daarom ook qua zuiverheid ‘gemeten’ in karaten net als natuurlijke edelstenen. Een karaat is een eenheid voor massa, die gebruikt wordt om de zuiverheid van edelstenen te bepalen.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik een lange tijd weinig tot niets met dergelijke ‘man-made’ kristallen heb gedaan en er weerstand tegen ondervond, juist omdat ze niet volledig natuurlijk gegroeid zijn. Omdat ze  met tussenkomst van de mens gecreëerd zijn.
Totdat ik verschillende malen met dergelijke kristallen heb gewerkt en hun energie en effecten daarvan ging ervaren, leerde ik hun aanwezigheid steeds meer op waarde schatten.
Na nadere ‘studie’ heb geleerd dat er wel degelijk natuurlijke materialen (‘ingrediënten’) in de juiste, meest effectieve verhoudingen, aan de basis van deze kristallen liggen.

Daarnaast heb ik de afgelopen periode steeds meer een groeiend stukje weerstand gevoeld tegen de wijze waarop natuurlijk gegroeide kristallen uit moeder aarde gehaald worden. Vaak met bruut geweld en zonder bewustzijn, met commerciële intenties en voor werknemers in de mijnen of groeven onder zeer armoedige en mensonterende omstandigheden.
Hoewel mijn liefde voor natuurlijke kristallen heel erg groot is, gaat dat ergens wringen in gevoel.

Voor mijn gevoel zijn de ‘laboratorium kristallen’ in die zin van waarde omdat ze de zuivere potentie van de kristalenergie wel kunnen bevatten, zonder dat daarbij het natuurlijke karakter van in de aarde groeiende kristallen aangetast hoeft te worden.
Daarnaast heb ik inmiddels al vele malen mogen ervaren dat hoewel de ‘man made’ kristallen wel degelijk van een andere orde zijn dan natuurlijke kristallen, hun energetische waarde zeker niet onder doet aan de natuurlijke kristallen. Het geeft een andere gevoelsbeleving en raakt andere vlakken en lagen aan. Maar juist in deze tijd van enorme trillingsverhogingen en bewustzijnsshifts kunnen deze kristallen heel andere bewustzijnslagen aanraken, die van waarde zijn in en aan de orde zijn van ons ascensie proces.

Vandaar uit heb ik bewust gekozen en gevoeld dat het tijd is om ook op een nieuwe manier de waardering van de ‘man-made’ kristallen nader onder de aandacht te brengen.
Deze sieraden halen die grootse kracht en schoonheid naar oren en kunnen daarbij een enorme bijdrage leveren aan ieders persoonlijke bewustzijnsgroei, zonder de in de aarde aanwezige kristallen daarbij te schaden.
(want ook de natuurlijke kristallen in de aarde dienen een duidelijk doel voor het gehele ascensie proces van moeder aarde, en dienen niet allemaal uit de aarde gehaald te worden).

Aura kristallen

Alleen de zuiverste vorm van kristallen die qua kristallijne structuur ook precies kloppen kunnen ook behandeld worden met een zogenaamd proces van ‘dampen’ waarbij een edelmetaal gecombineerd wordt het pure kristal. In een speciaal ‘alchemistisch’ proces van dampen worden zo kristal en bijvoorbeeld goud met elkaar verbonden. Waarbij een helder kristal wat blauwig wordt en er een olieachtige of regenboog-achtige gloed over het kristal heen ontstaat. Deze vorm is ook wel bekend als aqua aura kristal.
De energie van het zuivere kristal en de frequentie van goud zijn in dit voorbeeld met elkaar verbonden en vormen een geheel nieuwe gezamenlijke frequentie.
Er kunnen verschillende mixen van edelmetalen en kristal op deze wijze gecombineerd worden. Heldere kwarts of kristal in combinatie met platina en zilver bijvoorbeeld creëert het ontstaan van angel aura, waarbij het kristal een prachtige parelmoerachtige regenboogkleurige gans krijgt. Deze draagt weer een geheel andere energie dan bijvoorbeeld de aqua aura kristallen.
Ook hierbij geldt: het is met mensenhanden (in laboratoria) gemaakt en niet een natuurlijk voortkomend kristal. Maar wel gevormd uit natuurlijke ingrediënten waarbij het beste van beide in kwaliteit en potentie naar voren gehaald wordt.
De aura kristallen zijn in die zin dus van een andere orde, omdat ze een combinatie van verschillende natuurlijke materialen en mineralen bevatten, en daarmee een andere potentie, energie en bewustzijn uitstralen en in ons bewustzijn naar voren halen.

De frequenties van de zogenaamde ‘aura kristallen’ bevatten zeer hoge lichtfrequenties en kunnen op deze wijze een mooie aanvulling zijn in je bewustzijnsgroei. En weten ook in het menselijk bewustzijn voorheen onbereikbare hoge golflengtes aan te raken en in beweging te brengen. Ze stimuleren de menselijke potentie, frequentie en bewustzijn om ook weer in beweging of stroming te komen.

Slijpvormen van deze hangers

De slijpvormen van de hangers zijn vorm gegeven naar kennis van marcel vogel die ontdekte dat specifieke gefacetteerde slijpvormen van kristallen de volledige hoogwaardige kracht en potentie van een kristal naar buiten kan laten stromen. Hierdoor kan dus de hoogst haalbare potentie en trilling die in een kristalenergie besloten ligt, vrij gaan stromen, wordt het voelbaar en een werkbare energie die direct ons bewustzijn aan weet te raken.
Door de speciale manier van gefacetteerd slijpen genereren deze hangers de meest krachtige opening om de blauwdruk van de kristalenergie in een vrije stroom doorgang te verlenen. Zodat deze bijzondere sieraden niet alleen bijzonder mooi zijn, maar ook hun hoogst haalbare potentieel naar buiten brengen. Waardoor zij voelbaar bekrachtigend, openend en activerend binnen je eigen energie en bewustzijn kunnen doorwerken.
Elke slijpvorm brengt een andere input en aanraking van bewustzijn met zich mee om je eigen bewustzijn te stimuleren om dieper te ontwaken.

De kristallen in deze hangers zijn zoals hier boven benoemde kristallen en zij zijn zorgvuldig hand geslepen en handmatig in een persoonlijke zilveren zetting geplaatst, die per kristal is aangepast en op maat is gemaakt.
Deze hangers worden geleverd met zilveren ketting waardoor de hanger op je hoger hart of zielenzetel komt te hangen en in een prachtige luxe verpakking.

Voor alsnog zijn de volgende slijpvormen leverbaar:

*Ascension star:

Deze slijpvorm bevat verschillende ‘coderingen’ en energieën die gestimuleerd en geactiveerd worden. Zoals het gebalanceerd verbinden van polariteiten zodat manifestatiekracht, hoger bewustzijn en een gegronde basis in je bewustzijn geopend wordt, waardoor je eigen hoger bewustzijn dieper ‘in kan dalen’.
De kracht van ‘zo boven zo beneden, en andersom’ is ingecodeerd in dit kristal waarmee een harmonische energie ontstaat, een diepere gebalanceerde verbinding tussen mens-zijn en hoger bewustzijn, met het hart als centrum en verbindingspunt.
Telkens opnieuw zal dit kristal hogere lagen of golflengtes van je eigen bewustzijn openen, activeren en uitlijnen met wie jij bent als menselijke uitdrukking van bron.
Deze hanger stimuleert en activeert en ondersteund je ascensieproces op alle lagen evenals je verbinding met alle lagen van wie jij bent.
Vanuit gebalanceerde en geïntegreerde ascensieprocessen stimuleert en activeert deze slijpvorm ook het belichamen en het uitstralen van de geïntegreerde, belichaamde delen van zijn.
Deze slijpvorm activeert het steeds dieper leven en manifesteren van jouw zijn in uitlijning met al wat is en al wie jij bent.
Daarnaast brengt elke kristalsoort een eigen en extra toevoeging aan deze slijpvorm.

Kenmerken van de ascension star:

1,6 cm breed x 2,6 cm hoog. Kristal in sterling zilveren zetting. Inclusief zilveren ketting.

Hier kun je lezen wat deze slijpvormen aan Multidimensionaal Bewustzijn in jouw wezen kunnen wekken!

*Angelic star:

apofyiet.nl - angelic star

Deze slijpvorm bevat verschillende ‘coderingen’ en energieën die gestimuleerd en geactiveerd worden. Zoals het wekken van het innerlijk engelen bewustzijn. Hoge, ijle bewustzijnsgolflengtes die je hoger bewustzijnskwaliteiten meer naar het hier en nu (mens-zijn) zullen brengen en gronden. Ook het goddelijk vrouwelijk blauwdrukveld en goddelijk vrouwelijke frequenties en kwaliteiten in je bewustzijn worden dieper gewekt. Denk daarbij aan je gevoel, intuïtie, het liefdevol kunnen omarmen, accepteren, helen van wie jij bent.
Deze hanger biedt vanuit het vrouwelijke en engelen gevoels bewustzijn toegang tot onverkende werelden binnen je zelf. Resonerend op de ijle frequenties die het omvat: werelden van hoge frequenties, in het universum als ook in de aarde sferen.
Deze vorm stimuleert en activeert je gevoeligheid en het steeds bewuster detecteren van hogere gevoelslagen, innerlijke kennis en bewustzijnslagen die enkel via gevoel getraceerd kunnen worden.
Deze slijpvorm helpt je wie jij bent daadwerkelijk krachtig te verbinden aan de aarde en te gronden in je aardse menselijke bewustzijn, en zal telkens opnieuw downloads van hogere bewustzijnslagen helpen geleiden in je menselijke bewustzijn en – lichaam. Waarmee belichaming van wie jij bent als ziel, als bron, ook steeds dieper gemanifesteerd wordt in je mens-zijn op aarde. Belichaamd bewustzijn dus.
Daarnaast brengt elke kristalsoort een eigen en extra toevoeging aan deze slijpvorm.

Kenmerken van de angelic star:

Bovenzijde breedte 2 cm. Kristal in sterling zilveren zetting. Inclusief zilveren ketting.

Hier kun je lezen wat deze slijpvormen aan Multidimensionaal Bewustzijn in jouw wezen kunnen wekken!

*Magician Stone

  apofyliet.nl - tanzine aura

Deze slijpvorm bevat verschillende ‘coderingen’ en energieën die gestimuleerd en geactiveerd worden. Het voornaamste gegeven van deze hanger is dat deze zeer krachtig jouw bewustzijn centreert. het brengt alle polariteiten samen naar ‘het midden. Of dat nu gaat over ‘boven – beneden’ of mannelijk-vrouwelijk’, ‘angst- liefde’, ‘schaduw-licht’ of ‘onbewustzijn-bewustzijn’.  Het verenigt polariteiten waardoor een krachtige uitlijning en ontstijgen van die polariteiten ontstaat, waarmee je gecentreerd bent in jouw midden en in het Nu.

Daarmee kunnen alle Zelf-delen van jouw bewustzijn steeds dieper aangetrokken worden, ongeacht op welke dimensielaag deze zich bevinden. Hierdoor kan je innerlijk magisch- of scheppend bewustzijn weer veel dieper geactiveerd, gevoeld en be-leefd worden.

De Magician Stone activeert energetisch je innerlijke Lichtkanalen, je vermogen om verfijnt uit te lijnen vanuit en gecentreerde afstemming. et activeert de alchemistische energie om van het oude (‘lood’)  te transformeren naar het oorspronkelijke (‘goud) . Het activeert je Blauwdruk en Zielsmissie dieper zodat deze steeds bewuster kan worden. Het activeert je magisch, scheppend en creatief vermogen. Verbind met de werelden van Magie, andere realiteiten buiten de matrix en het eigen innerlijk magisch- en of tovenaars bewustzijn (Scheppende Kracht).

Kenmerken van de Magician stone:

Doorsnede is ongeveer 1,8 cm, maar ook leverbaar in 1,4 cm doorsnede. Kristal in sterling zilveren zetting. Inclusief zilveren ketting.

Hier kun je lezen wat deze slijpvormen aan Multidimensionaal Bewustzijn in jouw wezen kunnen wekken!

*Merkaba/ Star of David

apofyliet.nl - star of David angel aura

Deze slijpvorm bevat verschillende ‘coderingen’ en energieën die gestimuleerd en geactiveerd worden. De voornaamste slijpvorm die zichtbaar is in deze hanger is de vorm van de Merkaba of Davidsster. De Merkaba is een geometrische vorm die de weerspiegeling is van je 5D-lichtlichaam. Je ‘voertuig’ of manifestatievorm om door de 5-dimesnionale realiteiten te kunnen bewegen.

MER staat voor Beloved, de Geliefde, vanuit de oud Egyptische Taal. De KA staat voor het etherisch dubbel, het 4-dimensionale veld de de complete Blauwdruk van ons 3-dimensionale, fysieke lichaam en persoonlijkheid bevat. Vanuit de oud Egyptische taal ook wel benoemd als de Ziel. De BA staat voor de Geest, je Spirit, je verbinding met Bron vanuit de oud Egyptische taal.

de naar boven gerichte driehoek (in de vorm van de Merkaba) staat voor de mannelijke energie, de naar beneden gerichte driehoek voor de vrouwelijke energie. Deze zijn ‘in elkaar geschoven’ waarmee een vereniging en balancering van deze energievelden in je plaatsvind, zodat de opening ontstaat om in een vernieuwde ‘hogere’ energie binnen te stappen.

De kracht van de symboliek van de Merkaba brengt een enorme trillingsverhoging, waarmee je makkelijker op de 5D trilling mee kunt resoneren. Tegelijkertijd worden al die delen in jou die nog niet in die hogere trilling kunnen functioneren aangetrilt om in beweging te komen. Dat kan aanzetten tot heling, transformatie en een beweging naar trillingsverhoging toe. Deze Evolution Hanger biedt je dus een krachtige trillingsverhoging aan om jouw bewustzijn steeds dieper met je 5-dimensionale bewustzijn uit te lijnen. Maar wel vanuit een gebalanceerde hemel-aarde verbinding (en mens-zijn, Ziel en Bron verbinding).

Kenmerken van de Merkaba:

Doorsnede is ongeveer 2,4 cm. Kristal in sterling zilveren zetting. Inclusief zilveren ketting.

Hier kun je lezen wat deze slijpvormen aan Multidimensionaal Bewustzijn in jouw wezen kunnen wekken!

*Galactic Star

apofyliet.nl - Galactic star angel aura

Deze slijpvorm bevat verschillende ‘coderingen’ en energieën die gestimuleerd en geactiveerd worden. Zoals het bewust maken, balanceren en herverbinden van verschillende Hoger Zelf ‘fragmenten’. Op elk multidimensionaal bewustzijnsniveau hebben we een bepaalde manifestatievorm, waardoor we door die golflengte kunnen bewegen en ons Zelf kunnen manifesteren. Dit zijn in feite Hoger Zelven die dus op elke wezenslaag in ons bewustzijn aanwezig zijn.

De Galactic Star stuurt je bewustzijn aan op een steeds diepere bewustwording van je verschillende Hoger Zelf delen en de kennis, ervaring, kwaliteiten die deze in zich dragen. Wanneer deze delen van het Zelf dieper bewust worden, en gekoppeld aan je menselijk bewustzijn, zul jij als mens dus steeds bewuster een groter beeld van wie jij bent gaan her-inneren.

Deze hanger biedt een gedoseerde en afgestemde activatie op je innerlijke her-inneringsprocessen van jouw Galactisch, Kosmisch en multidimensionaal Wezen aan. Gedoseerd m.a.w. stap voor stap, om de verschillende Hoger Zelf delen en bijbehorende kennis, kwaliteiten, energiefrequenties en eigen-aardig-heden weer te gaan ‘aantrekken’ en te verbinden met wie jij bent als menselijke bewustzijnsvorm.

Hoe bewuster jij Bent van wie jij Bent door de schepping heen, waar jouw lijnen en verbindingen liggen, welke Hoger Zelf delen al kunnen samenwerken en versmelten, of juist war je knelpunten liggen, des te bewuster kun je in het hier en nu jouw groeipad en bewustwordingsprocessen doorlopen.

De Galactic Star kan ook innerlijke Sterrenconnecties, verbindingen met Sterrenwezens of – afkomst helderder bewust maken, indien dit voor jouw processen van toepassing is!

Kenmerken van de Galactic Star:

Doorsnede 2 cm. Kristal in sterling zilveren zetting. Inclusief zilveren ketting.

Hier kun je lezen wat deze slijpvormen aan Multidimensionaal Bewustzijn in jouw wezen kunnen wekken!

Hier kun je lezen wat deze slijpvormen aan Multidimensionaal Bewustzijn in jouw wezen kunnen wekken!

Kristalvormen die op dit moment leverbaar zijn:

*Aqua aura: Aqua aura in de evolution jewelry ascension star is 12,2 karaat. En in de angelic star 12,5 karaat. 

*Angel aura: Angel aura in de evolution jewelry ascension star is 11,4 karaat. En in de angelic star 12,5 karaat. In de (grote) Magician Stone 22 karaat.

*Tanzine aura: Tanzine aura in de evolution jewelry ascension star is 12,2 karaat. En in de angelic star 12,1 karaat.

*Siberische blauwe kwarts: Siberische kwarts in de evolution jewelry in de ascension star is 12,6 karaat. En in de angelic star 12,2 karaat.

*Siberische paarse kwarts: Siberische paarse kwarts in de evolution jewelry ascension star is 12,7 karaat. En in de angelic star 12 karaat.

*Siberische gouden kwarts: Siberische kwarts in de evolution jewelry in de (grote) Magician Stone is 24,3 karaat. In de Ascension Star 11 karaat. In de Angelic Star  12 karaat.

*Siberische groene kwarts: Siberische kwarts in de evolution jewelry in de (kleine) Magician Stone is 10,3 karaat. In de Ascension Star 12 karaat. In de Angelic Star  12,3 karaat.

*Lavendel robijn: Lavendel robijn in de evolution jewelry in de (kleine) Magician Stone is 12,9 karaat.

*Bergkristal: Bergkristal in de evolution jewelry  ascension star is 11,9 karaat. En in de angelic star 12,6 karaat.

© Willemien Timmer, 21 maart 2019

Pre order:

Op dit moment zijn er slechts enkele hangers op voorraad. Binnenkort zullen er meer binnen komen. Heb je voorkeur of belangstelling voor een van deze hangers, laat me dat dan weten, dan kan ik deze met een volgende zending mee laten sturen!

apofyliet.nl - magician stone angel aura

                     Neem  een kijkje in de webshop om alle Evolution Jewelry te bekijken!