Activaties via de Evolution Jewelry in eigen bewustzijn

 

Hier onder vind je verschillende fragmenten van de afstand activaties en transmissies die op afstand hebben plaats gevonden in mei 2019. Deze transmissies zijn moment- en groep gebonden doorgegeven, maar geven een indruk van wat de Evolution Jewelry binnen je eigen Multidimensionaal bewustzijn kunnen aanraken, openen en activeren!

Meer informatie over de Evolution Jewelry als hangers, kristalsoorten en werking, die dergelijke Multidimensionale activaties binnen je eigen bewustzijn kunnen brengen, vind je hier.

 

Magician Stone

Fragment  uit de transmissie en afstand activatie op: 16-5-2019
Transmissie, informatie en vertaalslag van de energie door Willemien Timmer

Heel langzaam draait letterlijk een nieuwe frequentie open, van waaruit de kristallijne lichtlijnen die daar doorheen gaan stralen, steeds meer de vorm van de Steen der Wijzen geometrie gaan aannemen. Fonkelend, schitterend, volledig etherisch van aard, in een bijzonder hoge trilling.
Tegelijkertijd in de aarde energie als in de galactische energie ontstaat deze geometrische kristallijne structuur, die als een holografisch veld langzaam ook mee gaat draaien in de beweging van het veld wat zich opende om deze frequentie naar voren te laten komen.
Dit is het Steen der Wijzen frequentieveld wat zo meteen in de gecreëerde openingen binnen je eigen bewustzijn binnen zal gaan komen via transmissie.

apofyliet.nl - magician stoneDe Magician Stone geometrie

Als eerste licht de Magician Stone frequentie in het Galactische veld op. Als een krachtige lichtflits, zoals je soms bij vallende sterren kunt zien. Het is gevoelsmatig het startsein en signaal dat de energie activeert en gaat stromen.
Direct een seconde erna zie ik als een soort echo ook het Magician Stone hologram in de aardevelden op eenzelfde wijze reageren. Een krachtige korte felle lichtflits. En hier ervaar ik hetzelfde.
Een enorme rimpeling van energie wordt geactiveerd en begint te stromen.

Dit is het moment dat de transmissie start….van boven en beneden gaan de Magiër Steen Hologrammen naar je toe bewegen als een krachtige energiestroom. Zij zullen elkaar ontmoeten in je hartbewustzijn, waar zij een ‘gezamenlijk’ hologram in deze zelfde Magiër Steen/ Steen der Wijzen vorm zullen wekken.
De instroom is krachtig, vurig en met een bijna oogverblindend wit licht. Overal in je lichtlichamen, energievelden en zelfs op celniveau, rimpelingen in de energie brengen. M.a.w. het brengt overal beweging in.
Waardoor ook gestagneerde delen en energieën vrij geblazen kunnen worden, waarmee onbewuste lagen in het licht van bewustzijn kunnen komen.
Er is innerlijk in deze transmissie en energiestroom van alles voelbaar. Maar wat je exact ervaart is persoonlijk. Dat wat jouw innerlijke activatie van de Steen der Wijzen in de weg staat zal opgerakeld kunnen worden, bewust kunnen worden, gevoed gaan worden. via gedachten, gevoel, waarneming, etc. dit is afgestemd op jouw Zielsbewustzijn, die aan het stuur staat, want dat deel in jou weet exact welke energie jij op dit punt in je evolutie nodig hebt.

Terwijl deze transmissie doorgaat zie ik enorm veel lichttaal, hoor lichttaal, hoor allerhande klanken, gezoem, ontraceerbare geluiden. Ik besef dat dit pure frequenties zijn. Frequenties die waar te nemen zijn als klank, kleur, symbolen, maar zich niet werkelijk laten vertalen n de menselijke vertaalslag van woorden.
Het is of de Magiër Steen in frequentie tegen jou, mij, tegen ieder van ons spreekt. In de taal van frequentie, die ergens voor jouw wezen verstaan kan worden.
Die openend, activerend werkt om jouw innerlijke Steen der Wijzen te wekken en te activeren, daar in de diepte van jouw multidimensionale hart.
Het klinkt als magische spreuken, worden, klanken in een ‘onbekende’ taal. Onbekend voor het menselijk bewustzijn, maar de te bekender voor innerlijke wezensdelen binnen je Zelf die deze ‘talen’ mogelijkerwijs bijzonder goed kennen en of hiermee uit een slaap van vergetelheid en onbewustzijn gehaald worden.

Het is goed mogelijk dat je dit alles ook zelf ervaart, symbolen, zielsherinneringen in flitsen, wezensdelen die gewekt worden, allerlei sensaties in gevoel of energiestromingen. Het gevoel of je beelden, klanken, andere talen innerlijk voorbij voelt schieten. Misschien voel je de behoefte om te tonen, om alle energieën dieper te regulieren. Er is van alles mogelijk.

De instroom is nu zo krachtig en compleet dat je innerlijk ineens een grote lichtflits kunt gaan voelen of opmerken. Als een flits, net als de hologrammen van boven en beneden activeerden, activeert nu jouw innerlijke Steen der Wijzen, in de diepte van je hartbewustzijn.
Dit kan een enorme ruimte en wijziging in gevoel en beleving brengen. Een enorm verruimt bewustzijn en mogelijk gaat er innerlijk van alles per direct uitlijnen. Hogere bewustzijnslagen verbinden moeiteloos met je menselijk gevoel, emoties, denken, gronding, et.
Polariteiten lichten in je wezen op en ijken moeiteloos te versmelten in verbinding met elkaar. (bijv. schaduw-licht, angst-liefde, onzekerheid-vertrouwen, mannelijk-vrouwelijk, boven-beneden, onbewustzijn-bewustzijn, etc.)

Dit geeft een enorme balans, opening, verruimd bewustzijn, waarbij jij volkomen gecentreerd bent in de kern van de Steen der Wijzen, in je Multidimensionale Hart.
Alle polariteit en tegenstellingen lijken op te lossen en al je bewustzijnsvelden lijken open te staan en te vervloeien met elkaar. Incl. je menselijk bewustzijn.
Van hieruit is het goed mogelijk dat je persoonlijk heel veel heldere inzichten, helende stromingen, inspiratie, oplossingen voor groei issues, etc. gaat beleven.
Mogelijk ga je meer zien of voelen van wie jij Bent, wat je missie, kwaliteiten of volgende groeistappen zijn.
Er lijkt niets in de weg te staan om met gemak de volgende stappen te zetten. Stagnaties of beren op de weg lijken spontaan op te lossen en je ‘ziet de weg’….
Mogelijk ervaar je ontmoetingen en versmeltingen met Hoger Zelven of wezensdelen magische kwaliteiten, kennis en krachten waarvan je niet eens wist dat ze in je aanwezig waren. Voortkomend uit andere dimensielagen die nu weer moeiteloos kunnen verbinden met je mens-zijn. waardoor dit bewuster (wakker) kan worden in je menselijke ervaring.

De energie is diep intens en kan heel veel in je aantrillen en in beweging brengen.
Het kan je bewuster maken van je eigen Magisch, scheppend, helend, vormgevend vermogen, indien dat past bij wie jij bent in het nu.
Het kan dieper gronden doordat je zo krachtig in een rechte lijn uitgelijnd bent. Dus mogelijk voel je het ook je gronding instromen. Besef da dat alles wat nu opgehaald wordt, door je heen gaat ook blijvend geactiveerd wordt. Misschien wordt lang niet alles al helder en bewust. Maar weet dat et vanaf dit moment van gronding mee gaat stromen in elke stap van je bewustwordingsproces. Waardoor het je ondersteunt en versnelt helpt wakker worden. bewust te worden van jouw innerlijke kennis, zielsherinneringen, zielskwaliteiten, magie en scheppend vermogen.

© Willemien Timmer / Bewust Zijn Centrum Apofyliet

Bekijk alle Magician Stone hangers hier. 

 

Angelic Star

Fragment uit de transmissie en afstand activatie op: 21-5-2019
Transmissie, informatie en vertaalslag van de energie door Willemien Timmer

Doordat zij het veld omringen en doorstralen met hun aanwezigheid en frequenties worden deze specifieke Engelentrillingen ook in jouw bewustzijn aangetrilt. Ongeacht of je er bekend mee bent of bewust bent van het feit dat wij in hogere dimensiesferen ook Engelenfrequenties in ons dragen
De frequenties van Uriel trillen in je ‘Engelen Zelf’- delen van bewustzijn, de kwaliteit en energie aan van je eigen gouden bewustzijn. Jouw innerlijke wijsheid en kennis die vanuit het hart, in zachtheid en via uitstraling door je heen kunnen werken.

De frequenties van Rafael trillen je eigen Engelen-helend vermogen aan, zelf genezende kwaliteiten die vanuit een liefdevol en wijs hart ingezet kunnen worden, door compassie, aanwezig Zijn, aandacht, zorg.

De frequenties van Metatron trillen je eigen kristallijne geometrische Engelen frequenties aan. Kwaliteiten van vormgeving, innerlijke Leiding en kennis van structuren, geometrie hoe het Goddelijke in de vorm (materie) toe te kunnen passen.

Deze 3 Engelen frequentie velden trillen door je heen en zullen een soort van energetische (of voelbaar als tintelende elektrische) impulsen door je centrale energiekanaal heen gaan uitstralen, specifiek naar de energie van je aardester en zielester.
De drievoudige impulsen van deze Engelenkrachten gaan steeds meer in een pulserende ‘beweging’ als een soort hartenklop door je heen bewegen, stromen in via hart en nieren (= je watersysteem, m.a.w. dan wordt je fysiek lichaam krachtig in deze activatie mee genomen) en stromen in een gelijkwaardige beweging van daaruit door je centrale middenas uit naar aardester en zielenster.

De poorten die via de 20.44 code zonet geopend zijn, gaan nu nog verder open. Je kan misschien zelfs lijfelijk of energetisch en pulsering gaan voelen (onder voeten en boven kruin), terwijl dit gebeurd.

Metatron stuurt met zijn frequenties krachtige kristallijne lichtstructuren hier naar binnen die je eigen Angelic Star bewustzijn in deze ‘herinneringspoorten’ aansporen om voelbaar en bewust te worden.
Er wordt gewerkt op een laag/veld van je aarde- en zielester die oude kennis en herinneringen bevat van ervaringen van je Ziel, het is een stukje van je eigen aarde Akashavelden, waarin ervaringen of herinneringen opgeslagen liggen aan de Engelensferen. Vanuit een of meerdere andere/eerdere/parallelle levens.

De energie van Uriel in de pulserende trillingen openen daarin jouw Engelenwijsheid en – hart.  En de trillingen van Rafael bieden een helende functie aan, daar waar ‘beschadigingen’, blinde vlekken, verwondingen door de levens heen opgelopen zijn, waardoor deze poorten zich in je bewustzijn gesloten hebben.

Hoe dieper de drievoudige pulserende kracht door je aarde- en zielester heen werkt, hoe krachtiger wordt de geometrische ster die symbool staat voor het Angelic Star bewustzijn voelbaar en energetisch zichtbaar.
De Angelic Star geometrie van de zielester heeft de vorm als de hangers/sieraden. Een driehoek met de punt omlaag.
De Angelic Star geometrie van de aardester is exact omgekeerd, een driehoekig holografisch veld met de punt omhoog.

apofyliet.nl - angelic starDe geometrische vorm van de Angelic Star in de Zielester

apofyliet.nl - angelic starDe omgekeerde Angelic Star in de aardester

Je zult het mogelijk kunnen voelen doordat je letterlijk wijzigingen in trilling, gevoel maar ook in energiestromen zult kunnen waarnemen binnen je zelf. Alsof je dieper en hoger uitgelijnd wordt, je energie lichter, engelachtiger, verfijnder gaat aanvoelen. Je sensitiviteit zal krachtiger worden. alles kan gaan tintelen en heel ijl, hoog van trilling aanvoelen. Ook in met name je hart, maar ook in je cellen/ lichaam.
Want tegelijkertijd dat je eigen Angelic Star Bewustzijn via aarde- en zielester vrij gemaakt wordt, gaat dit weer dor je centrale energie kanaal heen stromen, raakt daarmee dus de kern van elk chakra aan, omdat het deze ‘passeert’, op weg naar je hart. Daar waar deze beide Angelic Star energiestromen samen komen en gaan vervloeien. Dat kan een krachtige opening van je hart geven. Een gevoel van Thuis kome, een ervaren van je eigen Engelen Zelf of Engelen frequenties in je en om je heen. Alsof je in de Engelensferen ‘thuis’/ terug komt. Maar ook Zielsherinneringen kunnen gaan stromen aan ‘levens’ binnen de engelensferen, ontmoetingen met Engelen in dit of andere levens, etc.

Wanneer de beide Angelic Star frequenties versmelten in je hart ontstaat een nog krachtiger impuls/ hartenklop, waarbij deze gezamenlijke en gebundelde energie tegelijk naar zowel boven als beneden zal stromen. Zielester-Angelic Star en aardester-Angelic Star in jouw bewustzijn zijn nu weer verbonden!
Hiermee kan de Engelenfrequentie en – uitlijning in jouw bewustzijn weer veel krachtiger bewust gaan worden, gaan stromen en zelfs, met dank aan de aarde en water energie, door je fysiek wezen gaan stromen.
Ook in je lichaam zal dit een tintelend, zinderend gevoel geven. Een gevoel van lichtheid, alsof je pure levenskracht en hoge energie Bent en in- en uitademt.

Het kan je een enorme liefdesstroom laten voelen, heldere inzichten brengen, sensitiviteit vergroten. Compassie, aanvaarding, acceptatie, overzicht versterken.  Het zal voor ieder precies daar op werken als voor jou in het nu van toepassing is en dienend aan je persoonlijk proces.

© Willemien Timmer / Bewust Zijn Centrum Apofyliet

Bekijk alle Angelic Star hangers hier. 

Ascension Star

Fragment uit de transmissie en afstand activatie op: 30-5-2019
Transmissie, informatie en vertaalslag van de energie door Willemien Timmer

Naast de opening, zuivering en trillingsverhoging van je eigen menselijk systeem. Naast het los maken of bewust aantrillen van jouw innerlijke aanhakingen op duaal bewustzijn. naast het herinneren en aantrillen van je cel – en DNA geheugen, kan er mogelijk ook van alles in jouw hoger bewustzijn in beweging komen.  Her-inneringen aan de ‘Hemelvaart’. Op welke wijze dan ook mee beleefd. Het pad van Yeshua misschien van dichtbij aanschouwt. Of misschien juist in andere varianten en vormen, zoals het pad van Osiris, die van eenzelfde soort is. Vele duizenden jaren voor de Christus. Of die van de Boeddha of die van welke andere Meester in de tijdslijnen va de aarde dan ook. Die met soortgelijke coderingen en bewustzijn, boodschap en voorleven van het Goddelijke op aarde wandelde.

Er kunnen coderingen in jouw bewustzijn  nu wakker worden, aangezet worden die dergelijke herinneringen van je Ziel of gevoelens wakker(der) maken.
De Belofte om ooit, ooit terug naar Huis (Thuis in je Zelf) te keren.
De Belofte dat het mogelijk is, ook op aarde, ook te midden van zoveel duaal geweld en lijden.
De Belofte dat ook jij als mens, jouw volwaardige pad van ascensie ergens en ooit zult voltooien.

Tegelijkertijd is er inmiddels vanuit tegengestelde richting, van bovenaf zogezegd een instroom van goud-witte frequenties. Vergelijkbaar met de kleurtrillingen vanuit de aarde, met vele olieachtige kleuren er in, naar met meer gouden weerglans/gloed er in. Stromend vanuit het Hart van de Schepper, het hart van Bron.
Dus zowel van boven als beneden doorstromen deze energieën jouw wezen en jouw menselijk zijn. zuiverend, openend, trilling verhogend.
De oprijzende stroom is de ascensie stroom/ oprijzende beweging zogezegd.
Deze indalende stroom is de descentie stroom/ de indalende beweging zogezegd.
Beide stromingen kun je niet los van elkaar zien. Ascensie en descentie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Daar waar de aardse trilling stijgt, de oude dualiteit oplost, daar ontstaat ruimte zodat de ‘tegenpool’, de Goddelijke Zijnsenergie weer haar plek in kan nemen. De duale stagnaties verhinderen dat simpel gezegd.
Dus daar waar ascensie gaande is, is tevens descentie. Het indalen van de Geest. Jouw Goddelijk bewustzijn wat de stof weer gaat bezielen.

Deze wittige, parelmoer en gouden glans energie raakt dus ook in jouw bewustzijn, energie en cellen deze herinneringen aan. Hoe het hele scheppingsproces van ascensie en descentie werkt. Of maakt het voelbaar. Je eigen hogere bewustzijnslagen die weer wakkerder kunnen worden in wie jij bent als mens, wanneer de trilling van je menszijn weer vrijer en hoger wordt.

Deze energiestromen vullen heel je systeem, en vloeien als een verstrengeling samen in je hart, om dan weer hun weg (ofwel naar boven, ofwel naar beneden) te vervolgen. Een vloeiende stroom en beweging.
In je hart zal het een enorme verruiming van gevoel geven, een krachtige helderheid, een ervaren van je eigen hoger bewustzijn, maar in je hart, in de stof. Het verruimt ook je menselijk hart, in gevoel en in materie.
Dit effect zal tet ook hebben in je denken en voelen, via je chakrasysteem. En stromend in je meridianen systeem.

Vanuit deze enorme doorstromende energiestromen zal er steeds meer een specifiek punt tussen je hart e hoger hart chakra voelbaar gaan oplichten. Het is een punt in je systeem, gekoppeld aan je mens-zijn als ook aan je hoger bewustzijn. het s een bij velen onbekend punt, wat resoneert op zowel 3D-4D as 5D bewustzijn. het is als een krachtig fonkelend lichtpunt, vlak boven je hart. Het is het punt van het Ascension Star bewustzijn wat in deze energie stroom steeds meer vrij en bloot wordt gelegd. Een punt wat als automatisch geactiveerd wordt in de energie van het moment.

Zoals gezegd resoneert dit punt op zowel 3D/4D/5D jij. Het is een punt waarin al deze lagen van jouw bewustzijn gekoppeld zijn. Zie het voor het gemak even als een chakra, wat niet helemaal de juiste benadering is, maar voor de beeldvorming. Het is meer nog een fonkelende ster zoals het energetisch lijkt. Maar als we er op intunen, ziet het er in essentie zo uit:

apofyliet.nl - ascension star

Dit is de Ascension Star die in je fonkelt en straalt. Dit is een energie die ook Yeshua en vele Meesters op aarde geactiveerd hebben, waardoor fysieke ascensie mogelijk was.
Dit punt wordt nu in jou steeds krachtiger gewekt en geactiveerd.
Het kan verschillende uitwerkingen en of sensaties opleveren. Enerzijds kan het heel licht en ruim voelen. Anderzijds misschien wat druk of steken opleveren. Dat kan voor ieder anders ervaren worden. en wat je ervaart verteld misschien ook innerlijk iets over  ho ver weggestopt in het onbewuste dit in jou wel/niet is.
Misschien ervaar je dat het makkelijk vrij gaat stromen, dat je hier makkelijk op af kan stemmen, het gewaar wordt. Misschien als nieuw in je beleving wordt ervaren. Maar misschien triggert het ook zielsherinneringen naar levens waarin je gewekt hebt met of aan het activeren en ontwikkelen van dit ascensie punt in jouw wezen.

De Ascension star is de poort die de laagste frequentiegolven van je wezen met elkaar verbind, maar die ook alle polariteiten daarmee kan doorkruisen om de Eenheid daar binnen weer te gaan zien. Om de dualiteit te overstijgen en de grootsere waarheid van Schepping in je Zelf, als mens, weer te gaan her-inneren.

Ik neem waar dat er rond het groepsveld verschillende grote Meestervelden aanwezig zijn, als pilaren van licht, van gewaar en aanwezig Zijn. maar zij ‘staan daar slechts’,  maken zichzelf niet kenbaar als specifieke frequenties. Het dient echt als ondersteuning, bemoediging en dragend veld, waarbinnen wij weer kunnen gaan her-inneren.

© Willemien Timmer / Bewust Zijn Centrum Apofyliet

Bekijk alle Ascension Star hangers hier. 

Galactic Star

Fragment  uit de transmissie en afstand activatie op: 1o-5-2019
Transmissie, informatie en vertaalslag van de energie door Willemien Timmer

De structuur van het groepsveld begint hiermee ook te veranderen, in voorbereiding op de transmissie en activatie.  De Flower of Life structuur begint te wijzigen in de energetische lichtlijnen structuur van de Galactic Star energie. Dit is een ‘startsein’ en impuls die je persoonlijke energie ook naar de resonantie van het Galactic Star Bewustzijn in je zelf zal ‘op trekken’.
Ongeacht of dit bewustzijn in het hier en nu bekend in je is of niet.

apofyliet.nl - galactic star

De geometrische structuur van de Galactic Star bestaat uit 12 vlakken/punten/ruiten,  m.a.w. het raakt alle 12 dimensielagen aan en bevat alle 12 dimensielagen die jij Bent.

De wijziging van ‘vorm’ van de lichtstructuren van het groepsveld (en daarmee wijziging in energie) brengt in je eigen bewustzijn ook deze wijziging teweeg, of eigenlijk een gerichte afstemming op het innerlijk Galactic Star Bewustzijn tot stand.
Mogelijk ga je ook het een verschil in gevoel, in hoe je in je vel/energie zit, voelen. Of voel je dat er wezenlijk iets veranderd in je afstemming en energie.

Hiermee betreed je eigenlijk de eerste fase van het (her)ontdekken van dit bewustzijn, deze golflengte binnen je eigen Multidimensionaal bewustzijn.
Wanneer jouw menselijk bewustzijn deze frequenties nog niet eerder bewust gevoeld heeft of hier nog onbekend mee was, kan dat even onwennig voelen. Maar tegelijkertijd zal er ok een stukje gevoel zijn van Thuis komen.
En dat heeft te maken met het feit dat dit een golflengte is die in je eigen Multidimensionaal bewustzijn altijd al aanwezig was. Alleen in wie jij nu als mens bent was je het ‘vergeten’, er niet meer op afgestemd of heb je het al heel veel levens niet meer bewust gevoeld.

Melchizedek geeft aan dat we eerst even in dit stadia zullen vertoeven. Hoe langer we in deze eerste fase aanwezig zijn en leren voelen hoe deze (lichtlijnen) structuren en de energie ervan binnen ons zelf aanvoelen, hoe makkelijker het wordt er op elk willekeurig moment weer op in te tunen.
Daarbij kun je  dat misschien later opnieuw oproepen dor de vorm van de Galactic Star, maar veel belangrijker is het gevoel dat het je geeft. Dat is een duidelijke leidraad om op een later weer in deze frequentie te kunnen stappen.
Vandaar dat we daar even een moment voor nemen.
Tegelijkertijd kan het ‘betreden’ (of openen) van deze frequentie in jezelf meteen al heel veel verschillende sensaties of ervaringen opleveren.  Het kan allerlei verbindingen maar ok stagnaties voelbaar maken. Misschien heb je het gevoel dat je deze energie ergens herkend, maar niet thuis kunt brengen, er wat angst door ervaart, het onveilig voelt, etc.
Dat kunnen allemaal gevoels/emotielagen zijn die gerelateerd zijn aan oude ervaringen en redenen waardoor je ooit dit bewustzijnsveld hebt afgesloten. War en wanneer dan ook maar, waardoor het uiteindelijk vergeten en afgescheiden is geraakt. En waardoor je het in het hier en nu mens-zijn niet meer (her)kend of het niet toegankelijk meer was.
Wat ieder hier precies ervaart zal persoonlijk zijn, en is aan jou om te voelen/ beleven.

De fase waar we nu in zitten is de (weder)kennismaking met deze golflengte van het Galactic Star Bewustzijn. doordat het groepsveld deze trilling aan is gaan nemen, wordt jouw bewustzijn ook gestimuleerd en herinnert aan deze golflengte in jezelf. Dat veld is nu geopend en die opening zal je de eerste ervaringen die te maken hebben met het sluiten van dat bewustzijnsveld/golflengte in herinnering kunnen brengen.
Maar zoals gezegd, kan het ook een gevoel van Thuis komen geven, omdat het een deel van jouw bewustzijn is waar je lang niet in aanwezig en op afgestemd bent geweest. En daarmee kan het een gevoel geven van completer worden.

Maar tegelijkertijd heb ik het gevoel dat dit nog ‘een lege ruimte’ is. Een ruimte/golflengte binnen ons zelf die we nu betreden die zo meteen geactiveerd gaat worden, waardoor we deze hele ‘ruimte’ in ons gaan vullen met het Galactic Star Bewustzijn.

Zoals aangegeven bevat deze golflengte, die ook een geometrische structuur symbolisch omvat, alle 12 dimensie lagen. D.w.z. dat wanneer je Galactic Star Bewustzijn geactiveerd wordt, dat je een nieuwe groei in golflengtes binnen gaat treden in je Zelf. Het zal voor ieder anders zijn. wat ik zie is dat de 12 ‘ruiten’/ ruimten of dimensielagen van de Galactic Star in ieder van ons aangeraakt en geactiveerd zullen worden. alleen de ene ‘ruit’/ structuur zal al volledig in ons bewustzijn kunnen integreren, en de andere misschien nog niet. Dat zal voor ieder ook weer persoonlijk afgestemd zijn op wie jij nu bent en wat passend is bij jouw proces en evolutie.

Gaandeweg door je groei heen zul je uiteindelijk alle 12 ‘ruimten’/ ruiten/lagen/ dimensies weer volledig ‘in bezit’ nemen, alle 12 ruimten dus zeg maar innerlijk vullen. Elke ‘ruit’ in deze structuur is een soort ‘window’ waardoor je je Galactische Zelven in elke dimensielaag zult gaan her-inneren.
Elke ‘ruit’ staat voor een dimensie. In elke dimensie kun je vele of meerder Galactische of kosmische ervaringen hebben opgedaan, kun je vele levens leven/ geleefd hebben in andere bestaanssferen en kun je vele Hoger Zelfdelen (manifestaties van wie jij bent op dat dimensieniveau) weer gaan her-inneren.

We zijn er geen van allen nu al klaar voor om dat plotsklaps op 12 dimensielagen tegelijkertijd nu ineens weer te gaan herinneren.  Dat is een geleidelijk proces, wat in je eigen innerlijke kosmische timing verder zal plaats vinden.
Want de volledige activatie/ ruimte innemen van slechts 1 ‘ruit’ van de Galactic Star kan al vele lagen en galactische Zelf delen bevatten.
Het totaal is ook letterlijk het totaal: alles wie jij Bent door de hele schepping heen! Alle levens/manifestatievormen in elke sfeer, planeet, dimensie, hoedanigheid, etc.

Dus hoe veel delen/ ruiten/ lagen van elke dimensiesfeer vanavond in jouw bewustzijn geopend en gevuld mogen worden, waarmee deze bewuster worden, wordt op dit moment o.l.v. de Meesters afgestemd met ieders persoonlijke Zielsbewustzijn.  Deze bepaald wat in het nu passend voor jou is, wat te behappen en draagbaar is. Dat wordt verfijnt afgestemd.
En mogelijk voel je innerlijk daarbij opnieuw dat je energie wat wijzigt, puur doordat je gevoel wijzigt. Misschien vel je meer expansie, meer druk, meer tintelingen of stromingen. Misschien voel je letterlijk je energievelden anders om je heen zitten.  Misschien ervaar je je zielsbewustzijn meer of helderder aanwezig, je hart weider open gaan, etc. Het kan op velerlei wijzen ervaren worden.

© Willemien Timmer / Bewust Zijn Centrum Apofyliet

Bekijk alle Galactic Star hangers hier. 

 

Meer informatie over de Evolution Jewelry als hangers, kristalsoorten en werking, die dergelijke Multidimensionale activaties binnen je eigen bewustzijn kunnen brengen, vind je hier.