Laden Evenementen

Afstand activatie 1-1-19 Portaal

Een afstand activatie en transmissie in en bijzonder krachtig Portaal, die de maand november (en de 11-energie) inluidt. De energie van de 11 gaat ver transformatie en in volledige uitlijning, op eigen Meesterschapsbenen staan.

De maand november start met de 1-11-19 poort, die een krachtige introductie is voor de energieën die deze maand aangeraakt en aangezet gaan worden in persoonlijk en collectief bewustzijn. het is de opening van de maand en direct een bijzonder krachtige start.
De energie van 1-11-19 gaat rechtstrees en krachtig inwerken op je basischakra en uitlijning daar binnen, zodat jij in je energie en bewustzijn voorbereid wordt op de energieën die november 2019 in petto heeft.
Des te opener je basis is, des te krachtiger zul jij profijt hebben van de energieën van de 11-maand en des te krachtiger kun je deze ook gronden. Dat wat je kunt gronden, kan ook belichaamd worden.
De 1-11-19 energie is een voorproefje, introductie en meteen een voorbereidings initiatie energie op alles wat deze maand gaat binnen komen.

Deze transmissie en afstand activatie helpt je vanuit een gedragen en veilig groepsveld om je dieper te openen voor het ervaren van deze energie.

 

Meer informatie over de energie van november 2019 vind je hier.

 

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!