Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Afstand activatie Blauwdruk heruitlijning

 

In de energie van 29-9-2020 zal deze afstand activatie gericht zijn op de blauwdrukken van de 9 dimensies of ervaringswerelden (waarbinnen we ervaringen in dualiteit beleven) uitlijnen. Om je uitlijning in het nu zo krachtig mogelijk te maken. Er vind daarmee een heruitlijning plaats met je eigen (aarde) blauwdruk, om jouw potentieel voor deze incarnatie zo breed mogelijk te kunnen (uit)dragen.

Deze transmissie en activatie helpt je voorbereiden op het betreden van de 10-energie (oktober 2020) en bekrachtigd de groei die je deze maand(en) doorlopen hebt.

Heruitlijning en balancering van de 9 dimensiesferen van jouw ervarend bewustzijn zorgt er voor dat je je steeds dieper uitgelijnd gaat voelen met wie jij Bent voorbij de matrix en polarisatie(10D) en dat je steeds dieper uit kunt reiken in je eigen Oorspronkelijke Mens frequenties (10D). Je gaat (als mens) steeds meer her-inneren, voelen, ervaren en Zijn wie je werkelijk Bent buiten de matrix.

Bekrachtiging van jouw ervaringen groeiprocessen en reeds her-innert bewustzijn. Openingen naar nieuwe balans, trillingsverhoging, nieuwe inzichten en een diepere verbinding met jouw Zelf en Oorspronkelijke frequenties.

 

Deze afstemming, activatie en transmissie vindt plaats vanuit de potentie, mogelijkheden en energieen van het moment. Afgestemd op de aanwezige deelnemers en vindt plaats vanuit een veilig, gedragen en diep gegrond veld van bewustzijn.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan: