Laden Evenementen

Afstand activatie Entering the Source Connection

Afstand activatie en transmissie in de energieen van het 1-10-2020 Portaal, waarbij de focus gericht zal zijn op het betreden van de Bron verbinding, vanuit de aardevelden. Dat betekend een diepere Bronuitlijning gaan her-inneren en integreren vanuit de diepst mogelijke gronding.

Voor velen is het aanspreken en ervaren van Bronenergie of kosmische energieen via de aarde-energie nieuw, de oude ingesleten patronen van ‘naar boven uitreiken’ is diep ingesleten, maar behoord tot de ‘oude manier’ van groei. We Zijn alles, alles is in ons en zelfs ‘boven en beneden’ is een illusie die doorzien en doorbroken mag worden.

Door de focus van ‘uitreiken naar boven’ te verleggen naar ‘uitreiken naar beneden’ leren we beide kanten van de gepolariseerde medaille kennen en kunnen we van daaruit ons ‘midden’,  de balans en het overstijgend vermogen aanspreken (dat boven en beneden een illusie is) en de poorten in ons eigen bewustzijn openen om dat wat in ons Is en wie wij Zijn vanuit ons Zijn te gaan ervaren, zonder het elders te hoeven ‘halen.

Heruitlijning, balancering van multidimensionale velden en verankering in je hier en nu mens-zijn.

De Portaalfrequentie van het 1-10 portaal is bijzonder krachtig en het luidt weer een nieuwe maand-energie in, die weer geheel eigen groeiprocessen en bewustzijnsgroei zal inluiden.

Deze afstemming, activatie en transmissie vindt plaats vanuit de potentie, mogelijkheden en energieen van het moment. Afgestemd op de aanwezige deelnemers en vindt plaats vanuit een veilig, gedragen en diep gegrond veld van bewustzijn.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!