Laden Evenementen

Afstand activatie Lemurische Poortwachters & de Staf van Metatron

 

Een zeer krachtige activatie en kristal transmissie  i.s.m. 3 heel krachtige Meesterkristallen: de Staf van Metatron en de twee Lemurische Poortwachters.

De Lemurische Poortwachters:
Twee immens krachtige kristallen die zich als de Lemurische Poortwachters laten voelen begeleiden deze transmissie en activatie. De immens prachtige en krachtige Lemurische Kristallijne energieën die bij deze trasmissie naar je toe mogen stromen brengen je dieper in verbinding met je eigen Kristallijne Wezen, je Lemurische velden en bewustzijn en helpen je deze dieper in het hier en nu weer aan te trekken om te belichamen. Daarmee worden jouw Lemurische kwaliteiten en bewustzijn weer dieper toegankelijk , aanspreekbaar en inzetbaar in het hier en nu.
Brengt diepgaande liefdevolle healing op (oer)trauma’s van het op aarde zijn, helend voor je hart en allerhande opgelopen verwondingen op je Zielspad. Brengt je eigen oneindige Liefdevolle bewustzijn weer in herinnering en verdiept de verbindingen met Bron. Kan ook meer helderheid schenken over je missie, leerlessen en pad op aarde.

Lees hier meer over de Staf van Metatron!

Deze afstemming en activatie vind plaats in combinatie met de energie van dit moment, vlak na kerst en vlak voor de overgang naar het nieuwe jaar 2018.

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33  incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!