Laden Evenementen

Afstand activatie het 11-11 Portaal

 

Het 11-11 portaal is jaarlijks een zeer krachtig en bijzonder portaal dat een enorme transformatie binnen het eigen Meesterschap in beweging brengt. Dit is een bijzonder krachtig transformatie portaal waarin je steeds steviger in je eigen Meesterschap gezet wordt

Ook dit portaal zal er dus in deze energie een afstand activatie en transmissie plaats vinden, zoals ik al vele jaren doe, om diep en vooral heel bewust ondergedompelt te worden in deze energieen en wat deze voor jouw bewustzijnsgroei komen brengen.

De energie van het 11-11-2020 portaal gaat bekrachtigend werken op het op eigen benen gaan staan in jouw (licht)kracht, bewustzijn en meesterschap. Het gaat over diepe transformaties binnen je eigen wezen waar jij dat nog niet kan  durft of stagneert.

De 11-11-2020 energie zal diep inwerken op je eigen polaire systemen (o.a. mannelijke en vrouwelijke blauwdruk) om elk van de innerlijke tegenpolen in de hoogst mogelijke en meest diep gegronde kracht te zetten en te balanceren met elkaar. Gelijkwaardig dienen deze kwaliteiten naast elkaar te staan om vanuit gelijkwaardigheid met elkaar te kunnen verbinden. Zo kan er steeds meer van jouw Goddelijk potentieel echt op aarde ‘landen’ en belichaamd worden.

Zie ook mijn recente artikelen over november 2020 en de geboorte van een nieuwe wereld.

TTjdens het 11-11-’11 portaal, inmiddels 9 jaar geleden is er een essentiële poort in het menselijk bewustzijn geopend en geactiveerd. Tijdens het 11-11-’18 portaal is daarop een vervolg geweest. Zoals het zich nu laat voelen zal dit 11-11-2020 portaal daar een nog diepere activatie en verdieping in brengen die de deuren wijder opzet naar de Oorspronkelijke Mens Code en het werkelijk binnenhalen en her-inneren van dit bewustzijn. Hier gaan we dieper op afstemmen en ervaren, wat dat voor jouw bewustzijnsgroei, persoonlijk proces en collectief bewustzijn kan betekenen.

Als altijd vanuit een diep gegrond, veilig  gedragen groepsveld en afgestemd op de aanwezige deelnemers.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!