Laden Evenementen

Afstand activatie het Kosmisch ei

 

In deze afstand activatie en transmissie staat het Kosmisch Ei centraal. Bekend van vele mythe, legenden en overleveringen staat de symboliek hiervan voor het oerbeginsel waaruit schepping voortkomt.

In de oude Egyptische mythen werd dit ei ook wel eens de Benben ‘steen’ genoemd, waaruit de Benu (de voorloper van de later genoemde Phoenix) voortkwam als eerste schepping. Ook werd dit ei zelfs Ra genoemd, die aan het begin staat van de schepping. (Er zijn verschillende variaties van scheppingsmythen in Egypte).

Het Kosmisch ei heeft ook alles te maken met alchemistische processen, scheppingskracht (vanuit niets iets scheppen, wat ook gerelateerd is aan Atum vanuit de Egyptische mythologie).

Je scheppingskracht is je Goddelijk Erfgoed wat weer ten diepste her-innert mag gaan worden gedurende ons bewustwordingsproces. Belichaming van bewustzijn vanuit een diepe gronding en aanwezig zijn in 3D zijn daarmee verbonden. Wanneer jouw Goddelijke scheppingskracht weer ten diepste op aarde her-innert, ervaren en be-leefd wil worden, dient je lichaamsbewustzijn ook deze krachten te kunnen dragen. (En dus geschoond en verruimt te zijn of worden).

Vanavond gaan we ons dieper bezinnen en ervaren wat deze energie in jou inhoudt, wat jij er mee kan in je ascensieproces in het hier en nu, waar je het kunt traceren wekken en activeren, om jouw schepperspotentieel dieper te kunnen aanspreken.

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!