Laden Evenementen

Afstand activatie 22-11-22 Portaal

 

In de energie van deze Portaaldag op 22-11-2020  organiseer ik weer een afstand activatie en transmissie om de energieen, trllingsverhogingen en potentie van deze Portaaldag dieper te belichten. En de gelegenheid te bieden om heel bewust de energieen en potienties van dit Portaal binnen te halen en te ervaren. Dit is een krachtige boost voor je eigen bewustzijn en bewustwordingsprocessen.

Bekrachtiging van jouw eigen lichtkracht en bewustzijn. Ondersteuning van je persoonlijke groeiprocessen. Vanuit een veilig, gegrond en gedragen groepsveld.

De energie van belichaming staat centraal. Het belichamen van alles wat je al doorleefd, gegrond, geïntegreerd en eigen gemaakt hebt. Waarin jij al in je stevigheid en verantwoordelijkheid op eigen benen kunt (gaan) staan. Jouw eigen unieke pad kunt omarmen (accepteren) en gaan.

Maar ook van die lagen, wezensdelen en.processen die net dat liefdevolle zetje kunnen gebruiken om in de versnelling, verbinding of balans te komen. Zodat je bewustzijn nog dieper belichaamd kan gaan worden.

De energie van dit portaal gaat een trillingsverhoging brengen, die tegelijkertijd dat deze diep inwerkt op wie je nu Bent, ook een voorbereiding biedt op weg naar de december maand, waarin enkele belangrijke en cruciale knooppunten en bewustzijnsshifts aanwezig zijn. Zoals het 12-12 portaal , een zonsverduistering op 14-12 en 21-12 wat een krachtig portaalnis dat samen valt met de zonnewende en de grote conjunctie van Saturnus en Pluto.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!