Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Kristallen en samenwerking met Lichtmeesters

 

Deze workshopdag staat in het teken van Verbinding en Ervaren van Verbinding, zowel met kristallen als met Lichtmeester- en Lichtwezen bewustzijn.

Vanuit de verbindingen die wij deze dag (leren) maken met de kristal energieën, zullen we specifiek leren afstemmen welke Meesterbegeleiding op dezelfde (soort) resonantie functioneert en gekoppeld kan zijn of worden aan de kristal energie.
Van hieruit verbind je je dus niet alleen met een krachtig kristalwezen maar ook met een Meesterenergie, wat het geheel nog krachtiger en grootser maakt.
Niet alleen brengt dat een diepe healing, het brengt je ook spiegelingen over jouw Zelf, de verbinding met jouw Zelf en wat een kristal of Meester energie jouw bewustzijn komt brengen.

Uiteindelijk zijn ook zij ‘spiegels’ die frequenties naar je toe uitstralen die je iets vertellen over je Zelf. Vaak over nog onbewuste kwaliteiten, frequenties of golflengtes die zij in jou weer weten aan te rake en te helpe herinneren.
In feite zijn de kristallen een gematerialiseerde vorm van Bronfrequenties op een bepaalde golflengte, en zijn de Lichtbegeleiders ook een bepaalde golflengte, maar niet gematerialiseerd.
Deze golflengtes zijn ook ergens in jouw bewustzijn aanwezig.

De ‘spiegels’ die zij aanreiken helpen je om jouw  Zelf op die golflengtes (en dus ook daar aan verwante, Zielskennis, kwaliteiten en bewustzijn) weer in herinnering te brengen.
Door te werken met een ‘gematerialiseerde’ en ‘niet- gematerialiseerde’ vorm van deze frequenties breng je zowel in de fysieke manifestatie als je bewustzijn deze frequenties binnen. En dus ondersteund dat enorm om op alle lagen dieper te ontwaken in je eigen bewustzijn!

Ieder zal op zijn/haar eigen bewustzijnsniveau deze dag  aangeraakt mogen worden in zichzelf en via de verbinding met kristallen en Lichtmeestervelden dieper in Verbinding komen met je eigen Zelf!

 

Workshop van 10.00-17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 111,- incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen mogen verlopen via: info@praktijk-apofyliet.nl