Laden Evenementen

De Magie van Moeder Aarde  (en haar verbinding met jou)

 

De aarde is een verzameling van alle mogelijke verbindingen die in Schepping aanwezig zijn. Dat is het unieke aan de Aarde. Alle rassen, verbindingen, sterrenbewustzijn en scheppingen vinden hier hun plek. Moeder Aarde is de enige plek waarin alles wat binnen Schepping is, door elkaar heen leeft en beweegt.  Dat kan soms heel verwarrend zijn en leiden tot een diep misverstaan van elkaar of de wereld, als je niet werkelijk herinnert hoe de schepping op aarde in elkaar zit.
Als je de veelheid aan energieën weer leert detecteren, kennen en vooral leert (door)voelen kan je dat heel veel Galactische, Kosmische en Goddelijke informatie opleveren. En zal je bewustzijn verder oprekken en herinneren hoe het in jou en jouw leven werkt.
Alles wat we op aarde kennen en tegenkomen is een ‘verzameling’ van geschapen energieën elders in het Universum. Het doorvoelen en doorgronden van wat jij aantreft op je pad aan signalen, symbolieken, energieën kan je veel vertellen over je Zelf, jouw Zielsevolutie, bewandelde paden, wie jij echt Bent en wat jouw pad/missie en kwaliteiten zijn. Maar leert je ook weer) afstemmen op, verbinden met en samenwerken met alle prachtige Wezens die hier aanwezig zijn op aarde.

Lees hier verder over de basis en Bedoeling van deze workshops!
Maar ook over Trajectkorting en andere belangrijke info!

 

Workshop 1: Moeder Aarde Energieën, coderingen en Blauwdrukken

Diepere verkenning en activatie van het eigen aarde bewustzijn en – aansluitingen. De draagkracht, schepping en Blauwdruk van Gaia, jouw verbindingen in de aardevelden, commitments met Gaia, de Gaia Code, etc.

 

Meld je direct aan:

Of kijk hier voor een Traject korting!

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!