Laden Evenementen

Merlijn en de Magiërs Code workshop 1

In dit unieke workshop traject gaan we ons ontwikkelen en verdiepen in de innerlijke Merlijn en – Magiërs Code, om deze weer te doen ontwaken in ons hier en nu (menselijke) bewustzijn.

Merlijn spreekt bij velen aan, vaak vanuit de oude verhalen van uit Engeland en King Arthur.  Maar wie is Merlijn echt? En wat houdt dit bewustzijn exact in? Hoe kun je ermee verbinden, het weer aanboren in je Zelf?

Deze activatie workshops verschaffen je meer inzicht in en meer feeling met wat het Merlijn Bewustzijn inhoudt, wat de Magiërs code is en hoe deze in je Zelf te traceren en activeren. We gaan dieper innerlijk onderzoeken wat de waarde en bedoeling daarvan is voor jouw bewustwordingsgroei en – weg.

Het wordt een workshoptraject vol magie en her-innering aan de eigen scheppende krachten, alchemistische frequenties en potenties binnen jouw bewustzijn. De energieën van Merlijn, de druïden lijn van oud Engeland, het Midden aarde (natuurwezen) bewustzijn, openen van de aardepoorten, relaties met het Egyptische veld en de hier en nu bewustzijnsgroei, en heel veel meer.
Een magische ontwikkelingsweg vol met activaties/ afstemmingen die je dieper in de essentie van het Magiërs Bewustzijn, de innerlijke Merlijn en schepperskrachten binnen je Zelf zal initiëren. En die je je innerlijke Magiërs Code helpt ontrafelen en her activeren, zodat je weer toegang krijgt tot vele helende mogelijkheden, innerlijke wijsheden, een grotere dosis onvoorwaardelijke Liefde en Eenheidsbewustzijn weer kunt toelaten in jouw leven en Zijn.

Lees hier alles over dit unieke workshop traject!

 

Workshop 1: Merlijn algemeen:

Alchemie, de MER-Lijn, Druïden bewustzijn, Wijsheid van hart en hoger bewustzijn en speelsheid van je innerlijke kind, Serieus healingwerk met een speels gouden randje, start met de Magiërs Code binnen je Zelf openen en de innerlijke wijsheid van het Merlijn Bewustzijn.

 

Praktisch:

De uitwisseling per workshop en dus investering in je zelf bedraagt € 133,- per workshop-dag. Deze uitwisseling is incl. 21% BTW en inclusief lesmaterialen**, koffie, thee en versnaperingen.
Lunch mag je zelf mee nemen!

** Lesmaterialen kunnen bij sommige workshops stencils of anderszins zijn, gebruik van kristallen, maar ook opnames van de workshops zodat informatie en oefeningen ook thuis opnieuw (alleen voor eigen gebruik)  te beluisteren en te herhalen zijn.

De investering in je Zelf kan vooraf per workshop per bank over gemaakt worden of ter plaatse tijdens de workshop contant betaald worden na overleg (geen pin aanwezig).
Dat betekend dus: niet in 1 keer een groot bedrag betalen, maar gespreide betaling!

Lees ook even de Apofyliet Spelregels, mocht je na opgave annuleren!

De workshops duren van 10.00 tot 17.00 uur
Minimaal aantal deelnemers 4 personen, maximaal 11 personen

Let op: Dit cursus traject is alleen in traject vorm te volgen!!!
Losse workshops volgen is niet mogelijk, i.v.m. de opbouw van kracht, werkwijzen en groei in de workshops. Als ook voor de veiligheid binnen het groepsveld.

Aanbevolen, aanvullend op het lesmateriaal: het boek Belichaamd Bewustzijn

 

Voel je welkom om deel te nemen aan dit unieke traject van zelf ontwikkeling en bewustwording!

Aanmelden kan via info@praktijk-apofyliet.nl

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!