Laden Evenementen

Tempel Kristal Initiatie Pad in de 9-energie

 

Wil jij zo krachtig mogelijk gebruik maken van de 9-energie voor jouw groei?
Dan is dit aanbod misschien iets voor jou!

Tussen het tweede en het derde 9-9-19 Portaal biedt ik weer een Tempel Kristal Initiatie Pad aan. Dit is een 9-daagse op afstand.
De 9-9-19 codering stroomt krachtig mee in al deze 9 dagen van afstand activatie en initiatie en zal een enorme boost en bekrachtiging aan dit normaal gesproken al bijzonder krachtige transformerende pad doorgeven!

Het 9-daagse Tempel Kristal Initiatie Pad

Een 9 daagse intensief Tempel Kristal Initiatie Pad dat niet alleen jouw (uitgekozen) kristal energetisch ‘omvormt’ tot een persoonlijk Tempel Kristal, maar waarbij jij ook tegelijkertijd een intensief pad van groei, bewustwording, heling en activaties doorloopt. Tegelijkertijd met je kristal. Vanuit de Universele Egyptische energie velden.

Door niet alleen je kristal op te laden in de Tempel Blauwdrukken maar door 9 dagen achteren zelf ook intensief in deze energieën aangeraakt te worden en aanwezig te zijn doordat je dagelijks mee afstemt, kan je bewustzijn zich heel krachtig dieper openen. Je doorloopt echt een innerlijk Initiatiepad die diepe transformatie, groei, wijzigingen in bewustzijn en heel veel meer brengt.

Diepe Blauwdrukken, Zielskwaliteiten en hoge energie velden in jouw Bewustzijn worden hiermee ‘wakker gekust’, geopend, geactiveerd en bewust(er). Oude wonden, patronen en verdraaide structuren vanuit levens in afgescheidenheid en dualiteit kunnen terug gedraaid worden of ‘aan gezet’ worden om te gaan draaien en helen. Je eigen Meesterschapskwaliteiten komen sterker naar voren, worden actiever of bewuster. En dat alles (en nog heel veel meer) wordt direct en diep gekoppeld aan je menselijk bewustzijn van het hier en nu. Zodat het hier te integreren en belichamen is, als mens op aarde.

Lees hier verder!

 

Even praktisch, wat heb je nodig: 
* Een kristal wat groot genoeg en of draagkracht genoeg heeft om alle blauwdrukken in op te slaan

*Elke dag een moment tijd voor jezelf nemen om af te stemmen op jouw 9-daagse pad in de 9-energie en in de upload periode van jouw kristal

*De wens om bewust je transformatie pad te doorlopen en grote gegronde stappen voorwaarts te zetten!

Deze 9-daagse zal starten in de ochtend van 18-9-19 (het tweede 9-9-19 portaal) en eindigen op 16-9-19 om 00.00 uur. Wanneer we het derde 9-9-19 Portaal binnen gaan!

 

Aanmeldingen of vragen over deze bijzondere 9-daagse mogen verlopen via info@praktijk-apofyliet.nl

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!