Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

The Sisterhood of Sekhmet

Verbindingen met de Leeuwinnen Kracht en de Zusterschappen van Sirius

In deze tweedaagse gaan we nader kennismaken met de prachtige liefdevolle krachten van de Zusterschap van Sekhmet. Een liefdevol collectief bewustzijnsveld van Leeuwinnenkrachten die via de velden van Sirius voor de nieuwe aarde werkzaam zijn. En die je eigen Goddelijk Vrouwelijke Kracht Potentieel weer dieper zullen wekken. Prachtige Wezens, deze Lion People, die in sommige gevallen ook nog bekend zijn vanuit de Oudheid, zoals Sekhmet, Mut en Tefnut.

In verbinding met deze Zusterschappen zullen we diepere verbindingen dan ooit mogen gaan ervaren in ons Zelf, in verbinding met Sirius en in onze eigen Goddelijk Vrouwelijke Kracht.

De Leeuwinnen Zusterschap werkt via de frequenties van Sirius, de bewaarplaats van de Oorspronkelijke Blauwdrukken op 6-dimensionaal niveau, omdat we vanuit deze frequentie weer dieper onze innerlijke Leeuwinnenkracht en zelfs mogelijke persoonlijke verbindingen met de Lion People weer dieper kunnen gaan her-inneren.

De Leeuwinnen krachten zijn in de geschiedenis volledig misverstaan en onderdrukt  geraakt, juist omwille van de enorme kracht die zij bezit. Echter deze kracht komt enkel voort uit en kan alleen blijven bestaan vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. En dat is wat de Zusterschap van Sekhmet ons ten diepste wenst te laten herinneren en ervaren.
Dat deze Kracht voortkomt uit liefde is vaak misverstaan en vanuit angst ervaren, waardoor de kracht van het vrouwelijke dieper onderdrukt werd.

Zij zijn grootse Meesters en liefdevolle Wezens die in deze tijden van verandering weer dienstbaar zijn aan de transformatie van de nieuwe aarde en aan hen die daarvoor open staan, in hun eigen groei.

De gechannelde afstemmingen en healingen die zij aanreiken, de inzichten en verheldering die zij kunnen geven, kunnen je echt bekrachtigen in het diepe her-inneren en Zijn wie jij Bent. Zij kunnen ongeheelde facetten van je Vrouwelijke Blauwdruk liefdevol helpen helen met hun aanwezigheid en aanwijzingen.
Zij kunnen je Scheppende Krachten van het Vrouwelijk Veld weer dieper activeren (helend vermogen, magie, transformatie kracht, potenties en krachten van je hart, etc.)

The Sisterhood of Sekhmet is een Collectief Bewustzijnsveld van hoge Multidimensionale Meesters die de Kracht van Onvoorwaardelijk Liefde belichamen.  En dit in ons Bewustzijn weer komen aantrillen.
Dit kan met een enorme power en met een enorme zachtheid gepaard gaan. Confronterend en of koesterend. Maar altijd diep transformerend en vernieuwend!

Vroegboek korting: Bij aanmeldingen voor 20 mei 2017, bedraagt de investering in je Zelf € 200,-
Bij aanmeldingen na 20 mei ’17 bedraagt de investering in je Zelf € 222,-