Laden Evenementen

Afstand activatie super volle maan: Welkom in 2018!

 

Welkom in 2018! We starten het nieuwe jaar direct met een krachtige instroom van verdiepende en trilling verhogende frequenties!

Deze afstand activatie is afgestemd op de start en energieën van het jaar 2018 die we net betreden en het samenvallen daarmee met de eerste super volle maan van dit jaar.

Bijzonder (krachtig) is ook dat er deze eerste maand van 2018 zelfs 2 x een volle super maan voorbij komt. Krachtige inwijding dus om helemaal te landen in je eigen basis en in het nieuwe jaar.

Alvast voor iedereen een sprankelend en magisch 2018 gewenst!!
Enne…fasten your seatbelts!!!

Vannacht om 00.00 uur stappen we direct een 1-1-11 (2018=11) Portaal binnen!! Waarin de Transformatie en groei kracht van 2018 direct met de deur in huis valt.
We stappen direct immense trillingsverhogingen binnen die een krachtige nieuwe energie en bewustzijn binnen ons Zelf gaan aan zetten. En die een startsein en voorproefje zijn voor wat 2018 gaat brengen!

Op 2-1-18 komt daar meteen een volle super maan achteraan, de eerste van twee stuks deze maand, wat ook uitzonderlijk is! Maar ook uitsterst krachtig. Zeker in combinatie met het 1-1-11 Portaal wat daaraan vooraf gaat. (De tweede vind plaats op 31-1-18 met tegelijk een volledige maan verduistering).

Is dat niet letterlijk knallend het nieuwe jaar en de nieuwe energie in?!

Fasten your seatbelts for a flying new start!!! 💖💖💖

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33  incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!