Ascensie in de dagelijkse praktijk: Uitdagingen in het nu

Zo he, wat raast er momenteel een hoop door mijn systeem heen zeg. Wat een wervelwind aan verschillende lagen raast door mijn leven. Alle lagen zijn in beweging.
En zo te zien niet alleen bij mij….hier op fb en in de praktijk zie ik bij allerlei mensen facetten of soortgelijke thema’s en processen voorbij komen. Van diep basaal menselijk tot torenhoog in bewustzijnslagen. Van heel aards tot heel kosmisch en alles er tussen
Van diep vallen en heel krachtig opstaan. En nog veel meer…. En alles tegelijkertijd. Alles wil be-licht worden!

Het is een wonderlijke tijd waarin enorm veel groei mogelijk is. Ik blijf het zeggen. We zetten nu ongekende stappen. Persoonlijk maar ook collectief, want alles deint mee.

Er zijn zoveel thema’s, processen en dus onderwerpen waarover ik zou kunnen of willen schrijven. En toch is dat nu niet het moment. Alles vraagt om heel diep in mij, gevoeld, be-leefd, doorleefd, erkent en omarmt te worden. Daar mag de liefdevolle focus liggen en die ligt daar al ‘even’.
Tegelijkertijd door diepe dalen gaan, oerpatronen van ondermijning en zelfsabotage vanuit de duale matrix ervaringen omzetten naar oorspronkelijkheid en tegelijkertijd Meesterstappen zetten in hetzelfde nu-moment is ongekend. Maar vraagt ook alle zeilen bij te zetten!

Meer dan ooit bij je Zelf thuiskomen en daar blijven. Niet meer omver laten blazen door al die meningen buiten je en binnen je van gekwetste of angstige wezensdelen. Van de ander, van jouw zelf.
Maar staan! In je uitlijning, integriteit, openheid, waarheid, zuiverheid, eerlijkheid, dichtbij je gevoel blijvend, begrenzing, helderheid, acceptatie wat is en in Meesterschaps kwaliteiten waarin we al jaren gegroeid zijn.

Vanuit de praktijk weet en merk ik ook dat niet alleen ik, maar velen meedeinen op de giga verschuivingen die nu gaande zijn. Ieder op een eigen bij jouw Zielsevolutie passende manier en situaties. Maar er zijn vele overlappende thema’s, uitdagingen, uitwerkingen.

Voor ieder van ons geldt deze reminder (plaatje). Niet meer of of, maar en en… dat is de flow van nu, en eigenlijk al van altijd. Alleen nu zijn we het meer dan ooit ten diepste ook in mens-zijn aan het doorleven!
Geef je Zelf de ruimte. Erken je Zelf, wees lief voor jezelf, reflecteer je Zelf en omarm je Zelf. We zijn niet zwart-wit. We zijn zoveel meer…tegelijkertijd!

En daarmee worden nieuwe poorten geopend. Eerst in mij, in jou, maar van daaruit ook in het collectief veld!

Be the change you wish to see in the world!
And trust that you can do it,
Because you are doing it allready!!

© Willemien Timmer, 14-9-2018