Censuur van lichttaal en bewustzijn

De laatste tijd vragen mensen mij vaker naar mijn mening, visie en gevoel omtrent de hele situatie zoals deze wereldwijd nu op het toneel wordt uitgespeeld. Maar vooral ook waarom ik hier weinig over deel op facebook of in artikelen.
Ik doe dat heel bewust op deze manier, vooral gericht zijn op verhoging van trilling en bewustzijn/ bewustwording. En niet specifiek steeds de aandacht richten op wat er wereldwijd gaande is. Niet alleen schrijven velen hier op geregelde basis al over. De meningen, perspectieven en zienswijzen op internet lopen ook nogal uiteen en monden vaak uit in discussies waarbij de trillingen aardig kunnen verlagen i.p.v. verhogen.

Ik deel mijn perspectieven op deze situatie ook zeker wel, maar dan in workshops, praktijk of persoonlijke ontmoetingen (als dat zo uit komt of een gesprek daar naartoe stroomt) en niet online. Dit is niet zozeer omdat ik bang ben om mijn perspectief te verwoorden of aan te geven, als wel omdat ik al in het begin van deze gecreëerde wereld crisis een aantal artikelen heb geschreven waarin ‘het beestje bij de naam genoemd’ werd. Van daaruit zag ik direct mijn statistieken van de website en op facebook enorm kelderen, tot naar 0 bezoekers en nul zichtbaarheid. In een rechte lijn naar beneden. Schrikwekkend.
De ‘heersende orde’ bepaald dus in feite wat je wel en niet mag delen en of bestraft dat direct met onzichtbaarheid op internet.
Heden ten dage zie je dit op veel grotere schaal gebeuren. Steeds meer groepen of personen die andere meningen dan die van het volgzame collectief en de angstzaaierij delen, worden zonder waarschuwing gedeletet van internet. Censuur dus van andere meningen, gevoelens en zelfs van hen die kritische vragen stellen. Iedereen die er een eigen kritische blik op nahoudt wordt voor complotgekkie uitgemaakt. Wat niet alleen ontzettend denigrerend is, maar ook nog eens beledigend naar hen met een helder gevoel en verstand.

Ik heb dus ergens in de eerdere maanden van dit jaar bewust gevoeld en besloten dat ik het anders aan zou pakken. Soms een beetje om de bekende woorden heen schrijven en niet teveel de focus in artikelen op wat er in de pandemie-gekte allemaal gebeurd.
En vooral de focus te richten op wat er energetisch gaande is, bewustwording te stimuleren om wakker(der) te worden en de trilling hoog te houden.
Ik heb sterk het gevoel dat het belangrijk is om zichtbaar te blijven op internet om zo mensen nog te kunnen bereiken en verder te helpen met bewustzijn te ontwaken en trilling te verhogen. Om verbinding met elkaar te blijven voelen en voeden!

En ondanks dat wordt ook ik ten dele sinds september min of meer weer gecensureerd, doordat ineens mijn website opnieuw niet of amper meer zichtbaar bleek te zijn. Geweerd door het goochelaars-monster bedrijf van internet, om allerlei onduidelijke redenen die maar amper op te lossen lijken te zijn. (Daar wordt al weken achter de schermen met man en macht aan gewerkt).
Ik ervaar dat als een censuur van lichttaal ** en bewustzijn, wat uiteraard een donkere agenda dient, juist om de trilling laag te houden en de mens onbewust en volgzaam.

**Lichttaal in de zin van woorden, artikelen, teksten die licht dragen, die bemoedigen, verbinden, bewust maken en je hart mogen raken, die bewustzijn helpen ontwaken of verstand en gevoel helpen in een andere, verruimde blik te komen.

Ondanks dat ga ik vrolijk verder, vol goede moed, positiviteit, hoop en vertrouwen. (En ja, ook heus soms een dipje van moedeloosheid, overspoelt door de enorme golven van angst van het collectief veld, de aanblik van zoveel zombies in winkels met bedekte gezichten waar de angst af straalt, boosheid om het onrecht wat de mensheid aangedaan is/ wordt, etc. Totdat ik mijn uitlijning weer steviger oppak en het weer vanuit een hoger perspectief kan aanschouwen. Het is allemaal deel van de leergang op aarde op dit moment. En op persoonlijk vlak deel van mijn Meesterschapsprocessen om ten alle tijden mijn trilling hoog te houden en zichtbaar op alle fronten in het 3D leven te Zijn. Ongeacht als dat licht zeer doet in de ogen van schaduw).

We leven in een uitzonderlijke tijd. Alle schaduw die al was, komt zichtbaar aan het licht. Ja, het is een bittere kluif om doorheen te bijten, voor iedereen, niemand uitgezonderd, ieder doet eigen ervaringen daarin op. Ja, het is soms ontmoedigend, gemeen, oneerlijk, totaal onzuiver en er schuilen vele agenda’s onder die niet het beste met iedereen voor hebben. Maar een groot deel van de mensheid begint dat al te doorzien of ontwaakt langzaamaan gedurende deze periode.
We leven in een omslag van frequenties, van onbewustzijn naar bewustzijn. Dat gaat niet zonder slag of stoot, dat gaat gepaard met enorme uitdagingen. Maar ook met enorme kansen! Want de trillingen verhogen meer en meer, steeds dieper gelegen en hoger bewustzijn komt weer vrij tot je beschikking. We zitten in de enorme omslag of transitie naar ene nieuw tijdperk. Het oude laat niet zomaar los. Daar mogen we echt iets voor doen. En ik draag graag dar aan bij, vanuit mijn potenties en veld van mogelijkheden, voor wie daarmee resoneert.
Dus wil ik graag zichtbaar blijven, aanwezig blijven op het 3D internet, om zoveel mogelijk mensen te bereiken en mijn licht en bewustzijn hier uit te dragen.

Ook de gedeeltelijke censuur houdt me dus niet tegen, maar vraagt om soms op net andere manieren om te gaan met deze situatie en op een andere manier mijn bijdrage aan het geheel te leveren.
Weinig tot geen delen dus op internet over mijn zienswijzen en ervaringen rondom deze tijd. Maar vooral bekrachtigen, bemoedigen en doorgaan met lichttaal, bewustzijn en opbouwende informatie, om voor iedereen te ondersteunen om de trilling hoog te houden!
Alleen zo kunnen wij ons staande houden in de stormen van transitie: Samen in verbinding, van hart tot hart, van bewustzijn tot bewustzijn.

© Willemien Timmer, 22-10-2020