De 01-10 Poort

Uitlijnen met Bron, en dat in het kwadraat en met een spiegelfunctie. Dat is waar de energie waar de 01-10 Poort over gaat.
Waar ben je al uitgelijnd met Bron? En waar nog niet?
M.a.w. waar zijn alle laagjes, aspecten en delen die jij Bent al in de meest pure, zuivere vorm aanwezig? En waar zit er nog ‘besmetting’ op? Denk daarbij aan onbalans, disharmonie, pijn, littekens, oude emoties, gedachten, overtuigingen of overleving.
Natuurlijk zijn nog niet alle delen in je Zelf geheeld, 100% puur en zuiver. We zijn een work in progress. Maar het mooie is wel dat we dit jaar en met name door de zomer heen keihard gewerkt hebben. Onze trilling wordt zowel collectief als individueel verhoogd. Je hebt daardoor misschien lastige processen doorgespit en bent daar misschien nog steeds mee bezig. Maar: je bent hoe dan ook gegroeid! Ook terwijl de processen misschien nog in volle vaart doorgaan.

 

Spiegelende energie

De 01-10 Poort brengt in de energie een spiegeling om helderder te gaan beseffen waar jij al gegroeid bent. Waar je doorheen geworsteld en gestoeid hebt en waar je je Zelf al dieper blootgelegd en ontdekt hebt.
De 01-10 energie helpt je dat helderder bewust te worden maar tevens door die bewustwording ook te gronden.
De 1 staat in frequentie enerzijds voor uitlijning, maar ook voor de basis, het eerste chakra en een nieuwe start of fase.
Daar waar je bewust wordt, ontstaat een beweging naar beneden, naar je mens-zijn, naar je basis, naar de gronding.
Wanneer je groei gegrond en geankerd wordt, kan de oorspronkelijke (Bron) kracht jouw mens-zijn weer dieper doorstromen.
Daar waar doorleefde wonden of procesthema’s doorgrond en gegrond zijn, waar het bewustzijn weer wakker wordt,  daar kom je dus letterlijk in meer uitlijning met de oorspronkelijke energie. In plaats van de verdraaide, versluierde of afgescheiden kant.
Daar start een nieuwe basis, een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk in je groei.

 

Bewust afstemmen

Tegelijkertijd kun je bewust afstemmen op de 01-10 energie om je eigen bewustzijn te stimuleren om enerzijds dieper te gaan gronden, dieper in je basis, bekkenbodem en gronding aanwezig te zijn. Des te dieper je gegrond bent, des te hoger kan je bewustzijn uitreiken naar Brontrillingen. En kan je mens-zijn daar in deelnemen!
Dat laatste wordt vaak ‘vergeten’ met dank aan al onze overlevingsstrategieën en gewond ego die ons juist liever uit die basis houden. Velen stijgen liever op in hogere sferen dan werkelijk ook het mens-zijn en lichaam te accepteren, aanvaarden, omarmen en te betrekken in de volledige spirituele groei.
(Zie hiervoor ook onderaan het artikel!)

 

De basis

De 1 staat echter ook voor het startpunt, de basis. En de basis van waaruit we groeien is het mens-zijn. Wij als mens op aarde zijn immers degene die zich bezig houdt met groei. Op zielsniveau hoeft dat niet in die zin zoals op aarde. Daar weten en ervaren we heel anders. Maar ook jouw bewustzijn heeft zich gemanifesteerd op aarde, dus van daaruit mogen we weer gaan herinneren!

 

Mens-zijn is de Sleutel

Zoals ik al in eerdere artikelen dit jaar schreef is het mens-zijn een cruciale Sleutel in het ascensie proces. En zolang we deze links laten liggen, negeren, er uit weg blijven gaan, komen we niet werkelijk een steek verder om de Oorspronkelijke Mens in ons te laten herrijzen.
De 01-10 Poort biedt in deze ook een fantastische spiegelwerking om te gaan onderzoeken waar Bron jouw mens-zijn al werkelijk mag raken en waar mens-zijn zich al werkelijk durft te over te geven aan en zich kan verbinden met Bron.
Dat zijn zaken die niet zomaar aan komen waaien. Dat vergt eerlijk onderzoek in je Zelf. Mogelijk confronterend ook.
Het vraagt om een diep zakken met bewustzijn in basis en bekkenbodemgebied, in je lichaam om te gaan voelen waar Bron of onbevlekte oorsprongsenergie jou al aanraakt of doorstroomt.

 

De 01-10 poort en de energie van 2019

In.de energie van dit jaar ( zie eerdere artikelen over 2019 op mijn website) richt alle energie zich op het steeds dieper vrijmaken van de onderste chakra’s en de basis speelt ook daar een cruciale rol in. Dus een moment pas op de plaats en bezinnen hoe het met jouw basis staat, hoe diep je deze al werkelijk kunt bereiken  id wel op z’n plaats en wordt ondersteund en gedragen door de 01-10 energie.
Een goed moment van zelfreflectie dus om helderder te krijgen waar jij nu staat en hoe jij in je groei zit.
Hoe diep kun je werkelijk gronden? Hoe diep kun je werkelijk je mens-zijn omarmen en accepteren? Ook met alles waar je ego iets van vindt? Hoe liefdevol of niet draag jij zorg voor je lichaam? Ben je in groei gericht op boven of beneden?
Kun je luisteren naar de signalen die je lichaam geeft?
Kun je je hogere inspiraties, beelden, gechannelde info toepassen in je dagelijks leven? Of bestaat daar een enorme kloof tussen je heldere inzichten en de 3d realiteit?
Durf jij echt aanwezig te zijn op aarde? In liefde en vertrouwen, ook als het even niet stroomt zoals je zou willen? Kun jij dromen ook werkelijk manifesteren en realiseren?

 

Dit zijn enkele voorbeelden van vele om te bespiegelen in je Zelf voor een helderder overzicht voor jezelf  over hoe diep jij al kan gronden.
Nogmaals: hoe dieper jij je mens-zijn accepteert en omarmt, hoe meer jij in energie en bewustzijn zakt tot in basis, benen en aarde.  Hoe sterker je gronding is en hoe dieper jij innerlijk de Bron in jou (ook in mens-zijn en het fysieke) kunt openen, laten stromen en ervaren.
Hoe sterker je gronding, hoe dieper jij jouw Godsbewustzijn werkelijk kunt bemeesteren en belichamen!

 

In volle kracht vooruit richting 2020

We gaan nu met dit laatste kwartaal opnieuw een versnelling vooruit, in de energie en missie van de 19 (van 2019): de uitlijning van ALLE ervaringswerelden in ons met de oorspronkelijke Bron Blauwdrukken. Alle lagen mogen dus meedoen, we kunnen er geen een overslaan!
We gaan in razende vaart richting 2020, waarbij de energie van Blauwdrukken van de Bron centraal staat.
Alle lagen in jou mogen daarop voorbereid wordt. Geen laag mag daarbij overgeslagen worden. Daar is 2019 voor met alle octaaf- en trillingsverhogingen, poorten en interne en externe invloeden die daartoe aanzetten.

 

Met het 01-10 portaal stappen we het laatste kwartaal van 2019 binnen, en de 01-10 energie is de poort die gaan helpen bij het hervinden van de Bronuitlijning in al die facetten van je Zelf waar je dit jaar en tot nu toe doorheen gewerkt hebt.
Van hieruit zal zogezegd een nieuwe basis in jou het uitgangspunt zijn van verdere groeistappen! Ook de 10-10 Poort zal daar weer een rol in gaan spelen!
Heb een magische, verhelderende en balancerende 01-10 poortdag!

 

© Willemien Timmer, 30-9-19

 

Op 01-10-2019 geef ik weer een magische afstand activatie en transmissie in deze poort energie, om je te helpen deze bewuster binnen je Zelf te ervaren en er voor jou uit te halen wat er in zit!