De energie van 16-7, het tweede 7-7 portaal

In de energie van vandaag wordt de energetische focus gericht op de heruitlijning van Eenheid en materie, op de vrouwelijke gevoelsstromen, creatiekracht en heruitlijning met de Sirius energieën.
Nederland (en België en Duitsland)  zijn in rep en roep omwille van de vele dramatische overstromingen door het teveel aan regenval. Nederland is in de ban van de moord op Peter R. De Vries.
Het Nederlandse collectieve veld wordt doordrenkt met emoties op het moment. Nu zijn emoties op zich niet zo zeer verkeerd, het zijn de e-motions, die energie in beweging brengen. Beweging betekend stroming, loslaten, mee stromen, opschoning. Het is ook letterlijk gerelateerd aan de water energie.

Het nadeel van de emotionele verdraaiingen en -programmering echter is dat emoties ook veel ruis veroorzaken in de lijn met eigen uitlijning met Bron. Emoties die je meesleuren, weg sleuren uit je uitlijning, weghouden bij je werkelijke Zelf. Waardoor massahysterie en een diepere angst vrij kan komen. Angsten die niet alleen persoonlijk zijn en opgeslagen lagen in het onbewuste. Maar juist de collectieve aantrilling creëert een massieve ‘water’- emotiestroom die weg sleurt uit je eigen verbinding en doet verzuipen in collectieve overlevingsangst.

Naast een zogenaamd v-rus ontstaan er dus meer, andere, situaties die de collectieve overlevingsangst triggeren en je gevangen kunnen houden in emotiestromen waarvan een fractie van jezelf is en de rest van het collectief.

De energie van 16-7 resoneert op de potentie om de uitlijning met je Zelf weer te hervinden. Met je eigen blauwdruk (Sirius) om je rechte lijn weer op te pakken
Van daaruit kun je dieper bij jezelf blijven en je eigen emoties onderzoeken en of helen. I.p.v. dat je meegesleurd wordt in de collectieve emotiestroom. Dan kan je creatiekracht gevoeld en ingezet worden op een constructieve, afgestemde manier  die passend is bij jouw zielspad en blauwdruk.

De 7-7 codering (16-7 = tweede 7-7 Portaal) is afgestemd op de innerlijke creatiekracht, het vermogen om niet vanuit medelijden (emoties) maar vanuit medeleven oprecht te gaan voelen: wat kan ik doen (om te helpen)?
Dat is wat anders dan vanuit de emotiestromen, die een beweging naar buiten en mogelijke (onbewuste) projecties van eigen pijnen in zich houden. Emoties kunnen namelijk ook zeer verlammend werken en een vertroebelde blik veroorzaken, waardoor je niet meer je eigen plek op aarde in neemt.
Wanneer we niet in uitlijning met eigen Bron zijn is het onderscheid moeilijk: wat is van mij en wat van de ander/het collectief.

De 7-7 energie heeft ook een keerzijde, die we eigenlijk vandaag ook uitgelicht zien in de 3D wereld. Dat is het meegesleurd worden in de collectieve emoties. Dit is gerelateerd aan diepere/hogere frequentie lagen die ook in de 7-7 energie aanwezig zijn: de 7 magere en de 7 vette jaren zou je ze kunnen noemen.
Dit gaat over armoede- en overvloed bewustzijn.

In armoede bewustzijn hebben emoties (en dus ruis op de lijn met Bron) de overhand. Van daaruit kun je in allerhande angsten schieten, in verdriet zwelgen, moedeloos bij de pakken neer gaan zitten, maar ook de andere kant op schieten: vanuit eigen (onbewuste) pijn in de actie schieten, pijn projecteren, schuldigen aanwijzen, woede ervaren, dienstbaarheid aangrijpen zonder invoelend vermogen of het jouw taak is, of de ander het nodig heeft, etc.

In overvloedbewustzijn ben je in uitlijning met Bron/je Zelf en zal je je blauwdruk kunnen voelen en weten waar jouw taken in deze liggen. Weten wat jouw bijdrage kan zijn, vanuit jouw blauwdruk, expertise, hart en oprechte gevoel.

De energie van vandaag nodigt dus uit om dieper met je hart, je uitlijning, te herverbinden. Bewuster te worden van de emoties, emotionele programmering. Te gaan herkennen waar je mee deint op collectieve angst- of emotiestromen en wat daar binnen jouw eigen haakjes en emoties zijn. Waar wordt je geraakt, waar komt het binnen, welke oude emotionele triggers en programma’s liggen daarin besloten. Wat kan opgeruimd worden om je Zelf weer dieper te bevrijden?

Hoewel het Nederlandse collectief veld op de grondvesten trilt en de aardse heftigheid van al deze gebeurtenissen aan de orde van de dag is, is het nog steeds de uitnodiging om naar binnen te leren en te gaan voelen: wat kan hierin mijn unieke bijdrage zijn, vanuit mijn blauwdruk? Om het collectief veld te helpen ontladen, bewust maken, helen, steunen op aards vlak, etc.

Wat we nodig hebben is niet meer angst, niet meer emoties, maar wel een reguleren van de vrijkomende emoties die onbewust in het collectief veld aanwezig zijn en nu naar de oppervlakte komen. Wanneer je niet in het rampengebied zelf of de directe omgeving daarvan bent, kun je alsnog ook energetisch je steentje bijdragen. Maar dan wel vanuit jouw unieke uitlijning en blauwdruk en niet vanuit een verweven zijn in het emotionele veld, want daarin is jouw unieke creatiekracht niet toegankelijk en aanspreekbaar.

It is time to stand in your unique potential and power!

 

© Willemien Timmer, 16-7-2021

 

De afstand activatie die ik vanavond organiseer is afgestemd op de frequenties van de 16-7 en 7-7 frequenties, om te ondersteunen, stimuleren en activeren om je eigen lijn weer op te pakken en je creatiekracht dieper te activeren!
Meer praktische info over deze activatie (om mee te doen) vind je hier.