Meesterstappen voorwaarts

rainbowfol

Wat is er gaande in deze Nieuwe Tijd  – 29-4-’14

Sluit eens een moment je ogen en adem eens rustig diep in en uit….
Waar zit je? Hoe voel je je?Was de afgelopen periode pittig? Heftig? Uitdagend? Heb je behoefte aan rust, lucht, ademruimte?
Ongetwijfeld zul je van alles ‘op je bordje’ hebben gekregen, zo wandelend op het pad van groei en bewustwording, maar met name ook heel gewoon in je alledaagse menselijke leven.
We leven in een bijzondere tijd, roep ik al jaren, en keer op keer kenmerkt die ‘bijzondere tijd’ zich in bijzondere gebeurtenissen en mogelijkheden die vrij komen. Gebeurtenissen als het openen van Sterrenportalen, instroom van trillingsverhogingen of bijzondere astrologische uitlijningen, verduisteringen, zonnevlammen of verschillende maanstanden. Het maakt niet uit welke bijzondere  gebeurtenissen allemaal wel niet de revue passeren, ze doen allemaal iets met ons, bewust of onbewust.
En juist in deze bijzondere tijden volgen dergelijke bijzondere gebeurtenissen zich steeds sneller tempo achtereen op.Al dergelijke momenten ‘in tijd’ roepen oude weerstanden op, oude blokkades, angsten, patronen en structuren die ons eigenlijk beperken in het leven in volledige vrijheid en ons verhinderen ten diepste te ervaren wie we werkelijk Zijn. Ze trekken dat wat net onder de oppervlakte zit van ons bewustzijn krachtig naar voren en confronteren ons met die lagen van oude pijn, emotie en patronen die we het liefst (en vaak al lange tijd) ‘onder het matje hebben geschoven’. Dingen van ons Zelf die we liever niet wilden zien of simpelweg niet bewust konden zien.Dat deze persoonlijke groeistukken omhoog getrokken worden, dient het doel om dieper bewust te worden. Te ontwaken in ons Bewustzijn. Om vanuit versluiering (of onbewustzijn) alle lagen die wij Zijn te verhelderen en weer te gaan herinneren, herkennen en omarmen.
Dat je daarvoor eerst door de diepste pijnlagen dient te gaan is een natuurlijk proces wat daar bij hoort. Niet leuk, wel noodzakelijk. Vaak echter is onze onbewuste weerstand en angst voor ‘dat wat onder het matje ligt’ in werkelijkheid nog veel groter dan dat wat er werkelijk ligt. Wanneer we in ons Zelf een bereidheid of overgave kunnen vinden om deze processen, reflecties van ons onbewuste Zelf, aan te gaan, zul je gaandeweg merken dat de uitvergroting die wij als realiteit zagen (de angst) steeds kleiner zal worden. En datgene wat overblijft zijn enkel uitdagingen om in ons Zelf te overstijgen.
De maand april 2014 biedt een uitgelezen kans op een enorme versnelling in ontwaken, bewustwording en heling van deze oude thematieken, die voor iedereen uiteraard individueel zijn, en zo ook de uitwerking in uitdagingen individueel kleuren.
Allereerst was daar op 4 april het 4-4 Sterrenportaal die een immens krachtige energie van ankering en aarding heeft binnen gebracht op aarde en binnen ons bewustzijn. Het was de energie die voor een krachtig draagvlak zorgde om verder wijzigingen en trillingsverhogingen deze maand een stevige basis te verlenen.
Vervolgens was daar het 14-4-14 portaal, met een krachtige instroom aan ondersteunende frequenties om onze Goddelijke Mannelijke Blauwdruk velden dieper te stimuleren en activeren om wakker te worden en zich te ankeren in ons aardse bewustzijn. Het zijn de versluierde mannelijke frequenties in ieder van ons die krachtig vasthouden aan overlevingssystemen, weerstanden, angsten, oude patronen, (schijn) veiligheid, verwachtingen, gebrek aan vertrouwen, macht en manipulatie structuren. En het zijn de Oorspronkelijke Mannelijke Blauwdruk frequenties die ons kunnen helpen onze ware Goddelijke Aard van Oer Vertrouwen en stevige balans te helpen herinneren. En daarmee voorbij alle oude beperking en overlevingsstructuren te komen.
We zijn op 15 april door de energieën van een maansverduistering gegaan, ten tijde van de volle maan.
Een ‘begin poort’ van twee verduisteringen op een rij binnen deze zelfde maand. Deze ‘poort’ zette een immense versnelling aan in het naar voren trekken van oude patronen die onder de oppervlakte verstopt lagen. Diepere lagen dan ooit en in grotere hoeveelheden dan ooit aan onbewustzijn werden gewekt vanaf dit moment. Het ontketende een hele rits aan diepe processen bij iedereen (bewust of onbewust) met meer uitdagingen dan ooit, op het aardse vlak.
Daar de 4-frequentie direct gerelateerd is aan de basis en de belichaming van ons Zijn in de basis, het fysieke leven in de 3-de dimensie. Want dat is waar het Ascensiepad over gaat. Ons totale Goddelijke Zelf realiseren in alle Multidimensionale Realiteiten die we Zijn, inclusief ons aardse mens-zijn.Deze verduistering luidde dus een periode in waarin diepte lagen krachtiger dan ooit overhoop gehaald werden.
Met als enig Doel: we mogen ermee leren dealen, dieper ontwaken en Meesterstappen voorwaarts zetten in onze groei en bewustwording.
Op 23 en 24 april was daar precies  temidden van die ‘verduisterings-poort periode-  een bijzondere astrologische uitlijning die het Cardinal Grand Cross genoemd werd. Een krachtige sterrenstand/uitlijning die een immense poortopening en wederom Bewustzijnsverschuiving in hield.
Ik schreef daarover, vorige week, vlak voor deze uitlijning, het volgende:
“Een extra intense tijd waarin de diepste oude littekens en patronen naar de oppervlakte mogen komen voor een diepe zuivering en een nog veel dieper ontwaken. alle focus en frequentie is momenteel gericht om steeds hoger Licht en Ontwaakt Bewustzijn dieper in de materie, in onze belichaming te brengen. waarbij het werkelijk gaat om ten diepste je eigen (Goddelijke) Waarheid te leven. Walk your Talk, in a Divine Way on Earth!
Alle veranderingen, trillingsverhogingen en oude velden die daarbij open getrokken worden dragen bij aan een diepte zuivering van alle lagen van je Bewustzijn, inclusief je 3D mens-zijn. Om dat wat je al bewust bent, geactiveerd hebt innerlijk en daar waar je al een hoger bewustzijn in herinnert hebt ook daadwerkelijk in je mens-zijn te kunnen gaan integreren, belichamen en leven. Gewoon in je dagelijkse leven. Het zijn opnieuw mega stappen voorwaarts in dieper ontwaken in ons eigen Meesterschap en in ons eigen Goddelijk Bewustzijn.
Dat vergt soms de nodige ‘bloed, zweet en tranen’ aan innerlijke confrontaties met je Zelf (oude wonden en littekens, oude patronen en overleving die nu grootser zullen openbaren), maar alleen van daaruit kan onze Goddelijke Waarheid, Creatiekracht en Goddelijke Essentie  weer werkelijk bevrijd en herinnert worden.
Het voelt voor mij als een periode van ‘De Weging van het Hart’  waarin via eerlijke zelfreflectie alles afgewogen mag worden, via je hart, met de hoogste Kosmische Zuiverheid. Pas van daaruit kan Goddelijke Waarheid ten diepste bewust (geleefd) worden. en zo binnen, zo buiten…. het start in ons Zelf. maar vanuit de immense creatie- en manifestatiekracht die momenteel weer beschikbaar is, creëren we dat wat we innerlijk belichamen en uitstralen ook direct in de wereld(en) om ons heen!
Tijd dus voor nog diepere schoonmaak, Wakker worden en werkelijk het lef hebben en de (Goddelijke) Verantwoordelijkheid oppakken om je eigen bewustzijn naakt en open in de wereld uit te gaan stralen! Want pas dan brengen we de Vrede, Heelwording, Vrijheid, Waarheid in de wereld die we allemaal zo diep wensen te zien! Dat is enkel en alleen vanuit belichaming in alle lagen van het Zelf mogelijk!dus probeer alles uit de kast te halen wat er in zit.
Wees lief, respectvol naar je Zelf toe als je je in deze periode moe, afgedraaid, verward, emotioneel of wat dan ook voelt. Weet dat het alles te maken heeft met alle oude energieën die vrijgemaakt worden. Voor ieder (persoonlijk) kan zich dat op andere vlakken afspelen en andere uitdrukkingsvormen hebben. We zijn immens allen uniek en op een eigen unieke plek binnen onze Zielsevolutie.
Hou de focus op je Zelf, op je (liefdevolle) Hart en reflecteer regelmatig omtrent datgene wat in jouw aangeraakt wordt. Weet dat deze intense periode pittig kan zijn, maar tegelijkertijd weer Meesterstappen voorwaarts leidt….”
En vandaag, 29 april, zijn we dan aanbeland bij de ‘grote finale’ van de maand april. Het moment van de zonsverduistering, die overigens alleen vanuit Antarctica te zien schijnt te zijn, maar desalniettemin overal op aarde voelbaar is. Precies ten tijde van de nieuwe maan, welke een periode is van vernieuwing.  Notabene de opbouw van de volgende volle maan die de maan van Ontwaken wordt genoemd!
Deze ‘grote finale’ houdt een laatste stuk schoning en healing in van alle thematieken en processen die krachtig opgewekt zijn deze maand. In de immense versnelling van alle trillingsverhogingen. Het zet de puntjes op de i, waarmee je de laatste stukken van deze persoonlijk omhooggetrokken thema’s zult kunnen transformeren en omkeren. Waarmee werkelijk een nieuw stukje verruiming, helderheid en bekrachtiging, maar ook vrijheid mag worden ervaren.
De frequentie van de 29 is ook weer de frequentie van de 11, die staat voor transformatie en activatie van nieuwe coderingen. Dat betekend in verbinding met de 4 (van de maand april) dat alles wat deze maand in razend tempo doorgewerkt is, nu ook echt voeten in de aarde mag krijgen. Alles wat werkelijk losgelaten, getransformeerd is, wordt verankert, krijgt stevigheid en kan indalen in je belichaming. Het raakt geïntegreerd. En dat creëert een gevoel van diepe bevrijding van vele oude stukken.
Het kan ook wat onwennig voelen, want het biedt een nieuwe ‘lege’ ruimte, die je met je Zelf mag gaan opvullen. Een ruimte die er voorheen niet was. Of tenminste zo leek het, omdat het niet toegankelijk was, want het was ‘gevuld met onbewustzijn’ en dus beperkte energie.Ook interessant is dat de zonsverduistering plaats vind in sterrenbeeld stier, die ook stevigheid biedt en ankering en aarding in het mens-zijn. Exact aansluitend op de 4-frequentie. Maar daarnaast ook dat dit juist extra openingen biedt, de zonsverduistering, voor een extra instroom aan nieuwe instroom van kosmische informatie en dus vernieuwing in energie, inspiratie, ideeën, groeithema’s en mogelijkheden aanreikt. Dat sluit exact aan bij de 11-frequentie.
Daarnaast staan Jupiter en Sirius dicht bij elkaar aan de hemel. Jupiter brengt frequenties van hoop, overvloed en expansie en Sirius brengt en draagt de frequenties van onze Oorspronkelijke Blauwdrukvelden. Dat betekend dat we daarmee aanzienlijk dichter in de frequenties van ons Hoger Bewustzijn kunnen treden en indien we daar voor kiezen of open staan immense downloads aan Kosmische velden van ons eigen Goddelijk Zelf kunnen gaan ‘binnen halen’. Deze beide planeten versterken elkaars werking ook nog eens, evenals de zonsverduistering dat doet. Waarmee alles ongelooflijk uitvergroot wordt en de mogelijkheden aan Ontwaken ongekend zijn. Meesterstappen voorwaarts in bewust wording van ons Ware Zelf, thema’s waar binnen je groeit en gegroeid bent deze maand (met name. Te midden van al deze versnellingen) en een diepere uitlijning dan ooit vanuit je mens-zijn (3D) met je eigen Essentie. Door de doorlopende aanwezigheid van de 4-frequentie, versterkt door de Stier-frequentie is er een krachtiger mogelijkheid dan ooit om alles wat je aan hoger Bewustzijn opent en ontwaakt, dit ook daadwerkelijk in je belichaming binnen te halen voor integratie.
Dat betekend dat je hogere uitlijning met je gehele Multidimensionale Bewustzijn werkelijk dieper op aarde kunt brengen. Daarmee ook een grootstere helderheid, inzichten en werkelijk een grootser deel van je Goddelijke Essentie in het mens-zijn en dagelijks leven kunt gaan integreren en leven. Dat is waar het Ascensie over gaat. Alle aspecten van het Goddelijke in jou werkelijk leven, belichamen en uitdragen/uitstralen. Dat is wat we Gods Realisatie noemen. Stap voor stap dieper het Goddelijke overal in doordrenkt leven. In handelen, voelen, denken, spreken, uitstraling, etc. Walk your Talk!
Dat kan alleen wanneer we steeds dieper onze zuivere Waarheid ook durven leven, vrij van versluiering en onbewustzijn. Vrij van oude wonden, weerstand en overleving. Vrij van oordeel over ons Zelf en de ander. Daarom is het Hart bij alles zo essentieel, het hart in ons herinnert ons aan Onvoorwaardelijke Liefde en is de Multidimensionale Poort waardoor we alle lagen van ons Zijn kunnen verenigen van 3D t/m onze Gods Essentie, in volkomen gelijkwaardigheid.
Afstemming op je hart, de stilte, de ruimte binnen je Zelf vandaag zal je helpen om dieper dan ooit deze Meesterstap voorwaarts te zetten en deze zo bewust mogelijk te ervaren. Om diepere en hogere frequenties dan ooit met elkaar te verweven, verbinden en versmelten. Waardoor je dieper dan ooit Goddelijk Bewustzijn weer wekt en binnen brengt in de aardse/menselijke belichaming. Een grootste stap voorwaarts in Gods Realisatie op aarde!
En tegelijkertijd een essentiële ‘tussenstap’ op ons vervolg pad van dieper ontwaken, en op weg naar het volgende essentiële portaal: het ultieme 5-5-5 Portaal (5 mei ’14) waarbij diepere Blauwdrukken van het Christus Bewustzijn geactiveerd zullen worden en het krachtiger in belichaming leven van  waar Eenheids Bewustzijn wordt ingeleid. (Een Portaal wat in 3 fasen en Poorten steeds dieper het Christus Licht of Eenheids Bewustzijn ankert op aarde en tot diepere manifestatie helpt brengen)
© Willemien Timmer, 29-4-‘141.11 uur