Het bewustzijn van Anubis

 
Dit Meester Bewustzijn (Neter) wat van oorsprong Anpu of in een andere variant Wepwawet genoemd werd, is tegenwoordig beter bekend als Anubis.
 
De Anubis energie en afbeeldingen zijn vooral bekend vanuit de oud Egyptische velden. Maar in Essentie is Anubis een van de Heren van Sirius, die dienstbaar is aan de begeleiding van Zielen door de (eigen) schaduwvelden en onbewustzijn heen, naar volwaardige bewustwording en herinnering aan de eigen Bron en Essentie.
 
Anpu reikt je een stuk bescherming aan op jouw Pad maar geldt tevens als begeleider of begeleidende energie om vanuit de diepste schaduw, donker of versluierd bewustzijn weer volledig je pad terug naar het Licht te vinden.
De kracht van Anpu is zorgzaam, trouw en loyaal en het biedt een krachtige bescherming.
 
Hoe onduidelijk processen, het pad van groei zelf of de effecten daarvan soms ook zijn, reikt dit bewustzijn je bescherming aan en ‘wijst’ de weg naar je eigen Hoogste Licht en Bedoeling. Zodat je innerlijk de kracht en moed vind om door te gaan en trouw te blijven aan jouw Zelf. Hoewel we zelf elke stap naar Meesterschap dienen te zetten, is daar altijd hulp en ondersteuning. En zetten we in feite geen stap echt alleen.
 
De begeleiding, ‘wegwijzer’ en ondersteuning die Anpu je aanreikt is die van moed en vertrouwen en het weten dat je goed beschermd en begeleidt wordt.
 
 
© Willemien Timmer 2014-2018