OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spirituele Praktijk Apofyliet biedt ook met grote regelmaat en al vele jaren kristallen schedels aan die een nieuw Thuis zoeken. Deze schedels zijn allemaal stuk voor stuk met de hand gemaakt door een vaste slijper waarmee ik al jaren samen werk. In het intuïtieve samenspel ontstaat de juiste ‘geboortegrond’ voor in Liefde gecreëerde kristallen schedels die ook de potentie hebben om hun daadwerkelijke Bezieling op aarde te dragen.
De slijper is het eerste ‘kanaal’ waarna bij aankomst hier de schedels geholpen worden dieper te ‘incarneren’ met hun Bewustzijn in het kristal, waardoor ze krachtige aanwezigheden worden in het hier en nu om mee samen te werken.
Alles verloopt via directe inspiratie en veelal dient het schedel bewustzijn zich vooraf aan in de vraag of de meest passende schedel in ons samenspel gecreerd kan worden. Het is een soort helpen met het geboorteproces van het Schedel Bewustzin op aarde (in de kristal energie en nieuw gevormde kristallen schedelvorm). Een interessant proces wat gaandeweg in mijn samenwerking met de kristallen schedels zich vanzelf ging aandienen en inmiddels al vele jaren met succes werkzaam is.
Het betekend dat de schedels die Praktijk Apofyliet aanbiedt allen zeer krachtig Bezield zijn en energetisch sterk doorwerken. Veelal weet de schedel al lang wie de juiste ‘caretaker’ zal zijn want die ‘Afspraken’ liggen er al lang en breed. Ook als de betreffende mens dat nog niet bewust is.
Wil je het aanbod van Kristallen Schedels van Praktijk Apofyliet zien en voelen, stuur dan even een email. Dan kan ik je de PDF bestanden met de schedels toesturen die hier op dat moment staan. Ook is het mogelijk de schedels live te voelen en ervaren, maar maak dan vooraf wel even een afspraak.

Vele jaren is Praktijk Apofyliet de eerste en een van de enigen geweest die kristallen schedels naar Nederland bracht. Inmiddels is het ‘algemeen goed’ en heeft bijna elke new age winkel wel kristallen schedels in de vitrine staan. Velen zijn echter van een andere makelaardij en de meeste zijn machinaal bewerkt in massa productie. Dat is dus van een heel ander orde en vaak ook niet Bezield.
Echter deze schedels dienen andere doeleinden dan de werkelijke Ascensie processen en het planetaire werk voor het Grote Geheel. Dergelijke schedels zijn vaak bijzonder helend voor innerlijek kind stukken en persoonlijek (emotionele lagen) stukken. Juist vanwege het feit dat velen er hun onbewuste projecties op afvuren, en van daaruit het gevoel krijgen dat de schedel zus of zo heet, zus of zo werkt. Terwijl sommige van deze schedels soms nog amper kristal energie in zich dragen door de slechte kwaliteit of behandeling of (energetische) vervuiling.
Het is dus werkelijk vanuit het diepste van je Wezen, in oprechte zuiverheid en eerlijkheid enkel te voelen wat jouw schedel voor jou betekend en wat de aard van zijn ‘wezen’ is.
Maar een wezenlijk verschil zal direct voelbaar zijn wanneer je de verschillen in ervaring tussen Bezielde of niet bezielde schedels ervaart. Een ontmoeting met een Bezielde schedel, hoe kort dan ook, kan weken zo niet langer naresoneren in je energie en immense veranderingen brengen. Dat doen massa productie schedels niet.
maar goed, alles z’n waarde uiteraard, en geen creatie is voor niets. Het is alleen essentieel zuiver onderscheid (zonder waarde oordeel, dus vanuit neutraliteit) te maken over met wat voor soort schedel je te maken hebt. Nogmaals, niet voor een oordeel, wel om voor je Zelfde spiegeling in de ogen te kijken wat dat over jou zegt en welke verborgen boodschap dat naar jouw Bewustzijn brengt.
Wat doet de schedel met je? op welke vlakken, lagen, energieen raakt hij je?
Dat is veel zeggend en essentieel om je eigen Zijn dieper te verkennen, met of zonder Bezielde schedel. En dat stuk zelfreflectie en zelf bewustwording lukt ook met een niet-bezielde schedel.

In ieder geval heeft Praktijk Apofyliet in het verleden vele jaren workshops met kristallen schedels verzorgd. Juist om bovenstaande ervaringen en informatie te verhelderen. Om zelf diverse ervaringen met verschillende schedels op te doen, te leren afstemmen op en ‘communiceren’met, alles in het belang van je eigen Ascensie groei.
De afgelopen 3 jaren zijn deze workshops min of meer gestopt omdat het Kristallen Schedel Bewustzijnsveld een soort van gegrond raakte en dieper geaccepteerd feit werd, en meer bekendheid kreeg.
Alleen zo nu en dan krijg ik nog een seintje dat er essentiele nieuwe coderingen geinitieerd en binnen gebracht dienen te worden in het Collectieve Kristallen Schedel Bewustzijn en zo nu en dan met dergelijk ‘vragen van boven’ organiseert Praktijk Apofyliet nog een workshop daarvoor,m indien dat van toepassing is.

Het is echter ten alle tijde mogelijk een persoonlijek workshop of een groepsworkshop op aanvraag te verzorgen. (Als je zelf een groepje belangstellenden daarvoor hebt).
De mogelijkheden van workshops met Kristallen Schedels zijn oneindig, omdat alles ook hiermee weer in het samenspel en Flow van wat IS op dat moment gebeurd, vanuit de inspiratie en ‘aansturing’ van het Kristallen schedel Bewustzijn en afgestemd op een aanwezige groep, en de tijdsfrequentie van dat moment.

Dus mocht je hier belangstelling voor hebben, dan hoor ik het graag!