Multidimensional Light work: Apofyliet Kristal Opleiding / Crystal Light Teachings ©

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De hier onder volgende Multidimensionale Lichtwerk workshops zijn een vervolg ofwel vervanger van de oude Apofyliet Kristal Opleiding. Vanwege de vele nieuwe frequenties, energietrillingen en stromingen sinds de start van 2008, zijn vele nieuwe manieren en informatie vanuit de Lichtwerelden en Kristalrijken weer meer toegankelijk geworden en mogen deze nu ook voor het eerst naar buiten gebracht gaan worden.
Niet alleen voor healing, bewustwording en groei van je Zelf, maar voor alle Werelden om en door je heen!

De volgende workshops zou je dus kunnen zien als de Kristal Opleiding in een nieuw jasje op een Multidimensionaal niveau. Een grote stap verder dus! Dit reikt vele malen verder, hoger en dieper dan alle voorgaande kristal workshops!
Afgestemd op deze Unieke tijd en de trillingen van Unity en Oneness!
Multidimensionaal Lichtwerk voor je Zelf, Moeder Aarde en de Galaxy!

Voor hen die de Apofyliet Kristal Opleiding al gevolgd hebben zullen deze workshops zeer zeker een enorme verdieping en verdere verkenning van de kristal energieën aan mogen reiken.
Maar ook voor hen die zich ‘geroepen’ voelen vanuit het Hart, maar geen kristal opleiding of workshops hebben gevolgd, zijn deze workshops toegankelijk en dragen een enorme bijdrage aan voor je eigen groeiprocessen en bewustwording.

Voor hen die de Apofyliet Kristal Opleiding gevolgd hebben geldt een korting op het volgen van dit vernieuwende, diepgaande, Multidimensionale traject. Voor jullie bedragen de kosten per workshop: € 99,99 per workshopdag

The Crystal Light Teachings – workshops op een rij:

Kristalactivaties en transmissies in je eigen Lichtlichamen en Multidimensionale Bewustzijnsvelden in samenwerking met de Crystal Masters of Sirius:

Opmerking:
*Deze workshops zijn een samenwerking in Eenheid en Verbondenheid met elkaar in groei en healing van ons zelf, Moeder Aarde en de Galaxies. Deze workshops leveren een grote bijdrage aan jouw eigen unieke groei, en de ervaring, Kennis en Bewustwording die daaruit voort vloeit mag vorm gegeven worden in je eigen leven, op jouw eigen unieke manier zoals de Bedoeling van je Ziel is.
*Echter deze workshops zijn niet bedoeld om door te geven of over te nemen. De activaties en transmissies zijn afgestemd op de aanwezige groep en Lichthulp die aanwezig is, en kan niet vanuit de persoonlijkheid neergezet worden.
*Hoewel de persoonlijkheid graag een ‘bewijs van deelname’ wenst na het volgen van een dergelijk traject, weet de Ziel dat dit nergens voor nodig is, omdat het gaat om de reis van groei, healing, transformatie, het Lichtwerk in Verbondenheid en activatie van je Zielsstructuren. Dus zal voor dit traject voor de wensen van de persoonlijkheid wel een certificaat uitgereikt worden, maar meer als ‘bewijs’ dat je dit traject gevolgd hebt en daarin de Reis in je eigen Groei hebt doorgemaakt. Echter ook na deze Crystal Light Teachings gaat je groei natuurlijk in een razend tempo door, we zijn nooit uitgeleerd!

 

Inhoud van de workshops in het kort:

 

1.Exploring fields of Crystal Energy

2-daagse workshop

De transmissies en kristalhealingen in dit weekend zullen gericht zijn op een kennismaking met het Multidimensionale Bewustzijn van verschillende kristallen en hun mogelijkheden voor wat betreft healingwerk. Je leert een diepgaande hartconnectie met de kristalwezens van verschillende kristalsoorten maken en leert daarmee hun energie-matrixen beter kennen, zodat zij je kunnen aanreiken waar je hen specifieke krachten voor in zult kunnen zetten.
Naast het verkennen van deze kristalvelden zullen we krachtig transformerend en helend met hen mogen samenwerken voor je eigen groei en Bewustwording, als ook voor Moeder Aarde.
Dit brengt grote schoonmaak in je eigen Multidimensionale Bewustzijn en kan voor nieuwe inzichten, groei en bewustwording zorgen.
Daarnaast zullen de kristalwezens ons ondersteunen om een diepgaande verankering in de Aarde Bewustzijnslagen te maken (o.a. daar waar de kristallen geboren worden in de aarde) om al deze energieen krachtig te ankeren in ons Bewustzijn, zodat de groei en Transformaties blijvend zijn.
Een verkenning van de kristalenergieën op verschillende niveaus van Zijn. En tevens een eerste kennismaking met verschillende Bewustzijnslagen en Krachten van kristalenergieën.

Door te leren op verschillende levels van de kristalenergie af te stemmen stimuleer je je eigen kwaliteiten van deze verschillende lagen die ook in jouw Bewustzijn weerspiegeld zijn. Voor mensen met readers kwaliteiten betekend dat dus ook dat het makkelijker wordt om onderscheid te maken op welke levels je aan het readen bent.

Daarnaast worden ook de processen en thema’s mee genomen die aan de orde zijn in de groep. Ook de energie die in die periode belangrijk is en op aarde uitwerkt, kan hierbij een belangrijke rol spelen.
Begeleid door de Crystal Masters of Sirius en vele andere Lichthulp van Ascended Masters, Engelen, Moeder aarde en Gaia en vele andere Lightbeings.

Workshop 2 dagen van 10.00 – 16.30 uur
Kosten: 222,- euro incl. koffie, thee en soep. En eventuele lesmaterialen.
(Voor hen die de Apofyliet Kristal Opleiding al gevolgd hebben en deze verdieping in wensen te gaan, afgestemd op deze tijd: € 199,98 )
Workshopdata:
Dag 1: 4 mei 2008
Dag 2: 25 mei 2008
2.Lemurian Heart Crystals

2-daagse workshop

De transmissies en transformatie healingen van dit weekend zijn vooral gericht op het verder verkennen van onze hart en Ziels structuren met behulp van kristalenergieën. Hierbij zal er enorm veel healing en opening in je eigen hart mogen ontstaan, maar daarbij ook veel diepere connectie met de Kristalvelden gemaakt kunnen worden. Alle verbinding en uitwisseling verloopt via de Lemurische hartfrequenties en daarom ook zullen we meer dimensies van ons hart mogen gaan verkennen.
Opening en activatie van je eigen Lemurian Heart Frequencies.
Remembering your own Lemurian Heart and Crystal Light Work from ancient times!
De kristal-matrixen van de aanwezige kristallen ondersteunen deze processen en zullen een keur aan mogelijkheden binnen je hart gaan aanreiken. De verschillende Multidimensionale lagen van de kristalwezens die dit weekend zullen ondersteunen zullen gericht zijn op de Oneness en Unity energie vanuit het Hart van Al Wat Is. (Aarde, Kosmos, hart van de Crystal Beings, je eigen Hart, etc).

Opnieuw diepe healing en transformaties voor je eigen Bewustzijn en Ascensiegroei, maar ook voor Moeder Aarde.

Daarnaast zullen de kristalwezens ons ondersteunen om een diepgaande verankering vanuit onze Wezenslagen vanuit ons hart en Zielenmatrix in de Aarde Bewustzijnslagen te maken (o.a. daar waar de kristallen geboren worden in de aarde) om al deze energieen krachtig te ankeren in ons Bewustzijn, zodat de groei en Transformaties blijvend zijn.

Daarnaast worden ook de processen en thema’s mee genomen die aan de orde zijn in de groep. Ook de energie die in die periode belangrijk is en op aarde uitwerkt, kan hierbij een belangrijke rol spelen.
Begeleid door de Crystal Masters of Sirius en vele andere Lichthulp van Ascended Masters, Engelen, Moeder aarde en Gaia en vele andere Lightbeings.

Workshop van 10.00 – 16.30 uur
Kosten: 222,- euro incl. koffie, thee en soep. En eventuele lesmaterialen.
(Voor hen die de Apofyliet Kristal Opleiding al gevolgd hebben en deze verdieping in wensen te gaan, afgestemd op deze tijd: € 199,98 )
Workshopdata: 7 en 8 juni 2008
3.Power Initiation crystals

Deze dag gaan we Werken met kristalvelden van grote kracht die met enorme power in je Bewustzijn en energievelden gaan transformeren en nieuwe Poorten openen. De initiaties en transmissies vinden plaats via verschillende zeer krachtige kristalwezens die vele nieuwe inspiratie, informatie en groeithema’s aan zullen reiken. Niet alleen ga je hiermee veel meer in je eigen Lichtzuil staan, maar ook zul je een krachtige diepgeankerde balans in je 5D realiteit gaan ervaren. De omschakeling tussen 3D en 5D wordt daarmee steviger geankerd en makkelijker te maken.
Met deze initiaties en transmissies komt je Ascensie werkelijk een stap dichterbij!
De krachtige kristalvelden die zich zullen aandienen via de aanwezige kristallen zullen ingezet kunnen worden voor je eigen Lichtwerk en groei, maar ook voor Moeder Aarde.
Je Bewustzijn wordt vele malen vergroot als je je eigen Power Kanalen weer weet te openen en te activeren door deze te verbinden met je Lemurian Heart.
Door deze krachten door je eigen Multidimensionaal Aarde Bewustzijn heen te ankeren, in verschillende Bewustzijnslagen, ontstaat een grote kracht en balans in je leven en groei en kun je enorm veel stappen verder komen in je groei, maar kun je ook heel gericht, daadkrachtig en powerfull Lichtwerk neerzetten.

Daarnaast worden ook de processen en thema’s mee genomen die aan de orde zijn in de groep. Ook de energie die in die periode belangrijk is en op aarde uitwerkt, kan hierbij een belangrijke rol spelen.
Begeleid door de Crystal Masters of Sirius en vele andere Lichthulp van Ascended Masters, Engelen, Moeder aarde en Gaia en vele andere Lightbeings.

Workshop van 10.00 – 16.30 uur
Kosten: 111,- euro incl. koffie, thee en soep. En eventuele lesmaterialen.
(Voor hen die de Apofyliet Kristal Opleiding al gevolgd hebben en deze verdieping in wensen te gaan, afgestemd op deze tijd: € 99,99 )
Workshopdatum: 27 juli 2008
4.Healing crystals

2-daagse workshop

De transmissies en transformatie healingen van dit weekend zijn met name gericht op het krachtig neerzetten en toepassen van Lichtwerk in samenwerking met de kristalwezens en andere Lichthulp. We zullen gaan samenwerken met verschillende velden van healing voor verschillende doeleinden, op verschillende levels en met verschillende technieken.
We zullen krachtige healingen voor onszelf, elkaar en Moeder Aarde mogen gaan neerzetten met behulp van het leggen, verbinden en activeren van kristallen krachtwielen en het plaatsen van vortexen. Multidimensionaal Lichtwerk voor Al Dat Is.
Hiermee ook activeer je opnieuw jouw Ascensie lijnen om je Hogere Bedoeling voor deze incarnatie en jouw unieke Zielskwaliteiten hierin weer helderder te krijgen.
Diepgaande zuiveringen en transformaties voor je eigen Bewustzijn, verdere verkenning van je eigen Zielsstructuren, verdieping van je kwaliteiten, verdieping van je connecties, samenwerking en afstemming met en op de Kristalfrequenties, her-inneringen van oude technieken en vortexwerk vanuit al-oude tijden kan mogelijk weer bewust gemaakt worden in je Bewustzijn en energiesystemen. Je eigen Oer-Scheppend Vermogen wordt hiermee meer en meer gewekt. Nieuwe kwaliteiten dus voor je leven, healing/Lichtwerk en groei!

Daarnaast worden ook de processen en thema’s mee genomen die aan de orde zijn in de groep. Ook de energie die in die periode belangrijk is en op aarde uitwerkt, kan hierbij een belangrijke rol spelen.
Begeleid door de Crystal Masters of Sirius en vele andere Lichthulp van Ascended Masters, Engelen, Moeder aarde en Gaia en vele andere Lightbeings.

Workshop van 10.00 – 16.30 uur
Kosten: 222,- euro incl. koffie, thee en soep. En eventuele lesmaterialen.
(Voor hen die de Apofyliet Kristal Opleiding al gevolgd hebben en deze verdieping in wensen te gaan, afgestemd op deze tijd: € 199,98 )
Workshopdata: 16 en 17 augustus 2008
5.Ascension Crystals

2-daagse workshop

Samen werken met de Meesters van de Kristallen: Ascensie Meesterkristallen, op verschillende bewustzijnslagen en niveaus van Zijn. Verkenning van de specifieke Meesterkwaliteiten binnen deze kristallen en hun waarde en Bedoeling voor de Nieuwe Tijd.
Diepgaande transmissies en Healingwerk voor je Zelf, de ander en Moeder Aarde. In samenwerking met deze Meesterkristallen kun je prachtig en krachtig Lichtwerk neerzetten en heel specifieke informatie van alle tijden channelen.
Sterrenverbindingen, Ascended Masters, Engelen, Aardevolkeren, van alles kun je in hun Bewustzijn ontmoeten en samenwerken aan bewust wording en heling.
Het samenwerken met deze Meesters van Licht op een geheel nieuw level is een verrijking van je eigen groei en healingwerk en maakt steeds hogere delen van jouw Bewustzijn open voor her-innering, transformatie en nieuwe activatie.
De Meesterkristallen zullen verschillende initiaties in je energie systemen uitvoeren waardoor nieuwe Lichtcodes in je Bewustzijn geactiveerd worden, die betrekking hebben op je eigen Ascensie Pad.
We zullen mogelijk direct gaan samenwerken met de Hathors via de poorten van Venus om diepgaande activaties en ankeringen neer te zetten via de kracht van Soundhealing. Onder de bezielde begeleiding van de Hathors zal dit Lichtwerk bijzonder krachtig zijn.
Ook de Crystal Masters van Sirius zullen rechtstreeks delen van deze transmissies voor hun rekening nemen en je zult hen kunnen ontmoeten binnen je eigen Bewustzijn.
Zeer verdiepende workshop, nooit eerder werd het werken op dit niveau van de Crystal Beings toestaan in deze tijd!

Daarnaast worden ook de processen en thema’s mee genomen die aan de orde zijn in de groep. Ook de energie die in die periode belangrijk is en op aarde uitwerkt, kan hierbij een belangrijke rol spelen.
Begeleid door de Crystal Masters of Sirius en vele andere Lichthulp van Ascended Masters, Engelen, Moeder aarde en Gaia en vele andere Lightbeings.

Workshop van 10.00 – 16.30 uur
Kosten: 222,- euro incl. koffie, thee en soep. En eventuele lesmaterialen.
(Voor hen die de Apofyliet Kristal Opleiding al gevolgd hebben en deze verdieping in wensen te gaan, afgestemd op deze tijd: € 199,98 )
Workshopdata: 30 en 31 augustus 2008
6.Ascended Master crystals

In deze workshopdag gaan we nauw samenwerken met de Ascended Masters en Engelen Bewustzijn welke via de kristalwezens ook te ervaren en ‘p te halen’ zijn. We zullen via de kristalfrequenties makkelijk met verschillende Bewustzijnslagen van Shamballa en Engelenrijken kunnen verbinden en communiceren. Maar ook krachtige samenwerking voor grootschalig Lichtwerk.
Verschillende kristallen dragen diepgaande verbindingen met deze Lichtsferen en door te werken met en via de kristallen zijn deze Meesterenergieën en –kwaliteiten makkelijker toegankelijk en beter te aarden.
Verkenning van verschillende kristal-matrixen en hun specieke kwaliteiten en connecties met verschillende Meesters en grote Bewustzijnsvelden.
Uiteraard levert dit ook weer grote Transformaties en opschoning op in je eigen Bewustzijn en groei!

Daarnaast worden ook de processen en thema’s mee genomen die aan de orde zijn in de groep. Ook de energie die in die periode belangrijk is en op aarde uitwerkt, kan hierbij een belangrijke rol spelen.
Begeleid door de Crystal Masters of Sirius en vele andere Lichthulp van Ascended Masters, Engelen, Moeder aarde en Gaia en vele andere Lightbeings.

Workshop van 10.00 – 16.30 uur
Kosten: 111,- euro incl. koffie, thee en soep. En eventuele lesmaterialen.
(Voor hen die de Apofyliet Kristal Opleiding al gevolgd hebben en deze verdieping in wensen te gaan, afgestemd op deze tijd: € 99,99 )
Workshopdatum: 13 september 2008
7.Star connected crystals

In het kort: Verkenning van Sterrenconnecties en Universa vanuit en via kristal verbindingen en frequenties. En de energieën en Bedoeling hiervan. Verkenning van Multidimensionale Bewustzijnsvelden, door dimensies van het bestaan heen.
Ongelimiteerd Multidimensionaal Lichtwerk afgestemd op deze tijd!

Nadere informatie volgt te zijner tijd binnen de Crystal Light Teachings!

Workshop van 10.00 – 16.30 uur
Kosten: 111,- euro incl. koffie, thee en soep. En eventuele lesmaterialen.
(Voor hen die de Apofyliet Kristal Opleiding al gevolgd hebben en deze verdieping in wensen te gaan, afgestemd op deze tijd: € 99,99 )
Workshopdatum: 4 oktober 2008
8.Lemurian Angel Wings

In het kort: Je eigen Kristallen licht Lichamen activeren en initiëren. Je Lemurian Angel Crystal Wings vanuit Multidimensionale Frequencies activeren en leren inzetten.
Multidimensionaal Lichtwerk afgestemd op deze tijd!

Nadere informatie volgt te zijner tijd binnen de Crystal Light Teachings!

Workshop van 10.00 – 16.30 uur
Kosten: 111,- euro incl. koffie, thee en soep. En eventuele lesmaterialen.
(Voor hen die de Apofyliet Kristal Opleiding al gevolgd hebben en deze verdieping in wensen te gaan, afgestemd op deze tijd: € 99,99 )
Workshopdatum: 5 oktober 2008
9.Crystal Pillar Matrix and Codes

2-daagse workshop

In het kort: Initiatie en activatie van je eigen Crystal Pillar of Light matrix.
Werken met je eigen Kosmische Lichtcoderingen. Oorsprongs-energieën, Scheppings energieën. Zeer diepgaand Transformatie werk. Hoogste Bewustzijn van Crystal Beings!
Multidimensionaal Lichtwerk afgestemd op deze tijd!

Nadere informatie volgt te zijner tijd binnen de Crystal Light Teachings!

Workshop van 10.00 – 16.30 uur
Kosten: 111,- euro incl. koffie, thee en soep. En eventuele lesmaterialen.
(Voor hen die de Apofyliet Kristal Opleiding al gevolgd hebben en deze verdieping in wensen te gaan, afgestemd op deze tijd: € 99,99 )
Workshopdata: 29 en 30 november 2008
10.Etheric crystals: new Lightcodes

2-daagse workshop

In het kort: Samenwerking met Kosmische en Etherische kristallen in verschillende Multidimensionale velden. Initiaties van Kosmische Kristallen in je eigen Multidimensionaal Bewustzijn. Nauwe samenwerking aangaan met Crystal Masters van Sirius en in samenwerking met hen ‘geboorte processen’ creëren van kristallen!
Uniek en nieuw! Multidimensionaal Lichtwerk afgestemd op deze tijd!

Nadere informatie volgt te zijner tijd binnen de Crystal Light Teachings!

Workshop van 10.00 – 16.30 uur
Kosten: 222,- euro incl. koffie, thee en soep. En eventuele lesmaterialen.
(Voor hen die de Apofyliet Kristal Opleiding al gevolgd hebben en deze verdieping in wensen te gaan, afgestemd op deze tijd: € 199,98 )
Workshopdata: 13 en 14 december 2008
Deze workshop trajecten/ opleidingen werden tussen 2005 en 2010 met regelmaat gegeven en duurden ongeveer een half jaar tot drie kwart jaar…
Ook een andere variant (andere inhoud) genaamd ‘Apofyliet Kristal Opleiding’ heeft vanaf 2004 t/m ongeveer 2008 nog daartussen geregeld plaats gevonden. Dat opleidingstraject duurde een half jaar en bevatte 8 workshops incl. heel veel praktisch (leren) werken met kristallen, leren communiceren, etc. (Meer basis workshops).

© Willemien Timmer, www.apofyliet.nl