Volle maan in maagd en 24-2-24 portaal

 

Vandaag is het volle maan in maagd, welke samen valt met het 24-2-24 portaal.
De kracht van zuivering, uitlijning, intuïtie, hart, afstemming in de 3d wereld staat centraal.

 

Portaal energie

De energie van 24-2-24 is een balans energie. Als een weegschaal draagt de 2 in het midden de 24 aan weerszijden in een balancering.
De energie van de 24 gaat over de blauwdrukken van het hart. De 24 energie is ook een 6, welke gaat om de materiele wereld en dualiteit. M.a.w. deze codering stimuleert om de oorspronkelijke hartkracht in de wereld te brengen.
Diep te luisteren naar je hart gehoor te geven aan datgene wat leeft in je hart, je hart te volgen en je hartkracht uit te stralen als een ‘levend voorbeeld’  hoe het ook kan (op aarde en in de matrix).
De dubbele 24 bekrachtigd deze energie.

De energie van de 2 gaat ook over je eigen kracht, oorspronkelijke kracht van uit je blauwdruk, dat wat je in de kern bent.

24-02-20-24 draagt ook een spiegeling in zich 24-02 en 20-24. Ook dit is een bekrachtiging dat in beide zijde van gepolariseerd bewustzijn in ons, deze frequenties gestimuleerd gaan worden. Beide zijden van de medaille worden aangeraakt.

 

Volle maan

Volle maan in maagd brengt zuivering vraagt om naar binnen te keren en af te stemmen, eigen kracht te (h)erkennen. En sluit daarnaast ook aan op de portaalfrequentie van vandaag.

Heb een magische dag vol hart vermogen!

 

©Willemien Timmer, 24-2-24