Zelf voelen en bewust worden zonder afhankelijkheid is ook Meesterschap!Hoe fijn en bevestigend kan het zijn om de artikelen met informatie over de energie en wijzigingen te lezen die ik of anderen schrijven?!
Maar laten we ook niet voorbij gaan (in dat lezen en delen) aan je eigen innerlijke kennis, weten en voelen!
Wat als je nu eens zelf zou ervaren wat de energie van deze tijd in je aanraakt of los maakt?! Wat als je dat innerlijk zelf zou duiden, welke boodschappen daarin besloten liggen?!

Soms zie ik dat mensen heel erg kunnen “hangen” aan de informatie van een ander. Van buitenaf in feite. En hoe mooi of kloppend die boodschappen ook kunnen zijn, je gaat daarbij misschien toch een stukje voorbij aan je eigen innerlijke kennis en gevoelservaring.

Ja, informatie kan resoneren, omdat het een in jouw gevoel en ervaring aansluitende trilling en ervaring aanraakt.
En toch zie ik soms een subtiele nieuwe manier van afhankelijkheid ontstaan.
Want in hoeverre blijf je daarmee uiterst subtiel toch bij jezelf weg? Of in elk geval bij jouw innerlijke boodschap die in je ervaring besloten ligt?

Een ander kan jou helpen een stukje inzicht bewust te maken bijv. Over energie of thema’s die in een periode spelen. Maar wat dat exact voor jouw situatie, energie en bewustzijn betekend kan anders zijn dan voor een ander. De verschillen zijn soms subtiel, maar zeker aanwezig.
Die vraag kun je dus alleen voor jezelf beantwoorden door heel eerlijk bij je zelf naar binnen te gaan en voelen!

Om dieper te leren afstemmen op wat jouw exacte frequentie en resonantie is, dien je naar binnen te gaan. Diep in verbinding met je zelf te voelen en bezinnen. Om niet de ‘algemene’ maar juist de subtiele persoonlijke boodschappen uit jouw bewustzijn(sproces) te gaan verstaan.

Juist daarom plaats ik gedurende de rest van deze bijzonder krachtige hoog energetische maand, dagelijks een mini tekst. Deze zou je kunnen zien als affirmatie of als een ingang in energie frequenties, waar jij ‘in kunt stappen’ in je eigen bewustzijn.
Een ingang van waaruit jij kunt gaan voelen, onderzoeken en ontdekken in jouw zelf!

Niet “afhankelijk” van wat een ander zegt of schrijft, maar je meesterschap van bewust zijn en -worden de ruimte geven om dieper te ontwaken! Om echt op eigen benen te gaan staan en steeds dieper met je eigen kwaliteiten in contact te komen!

Als je van daaruit aansluiting, bevestiging of herkenning vind in de artikelen of informatie van een ander, is dat alleen maar waardevol en bekrachtigd. Maar draag je ook het onderscheidingsvermogen wat echt voor jou resoneert en wat bij de ander hoort. Zonder oordeel maar vanuit zelf kennis en afstemming op jouw zijn.

Wil je deze dagelijkse ingangen naar je zelf ontvangen? Check dan dagelijks om 11.11 uur mijn praktijk pagina op facebook.
Het geheel aan ingangen/affirmaties vind je ook al op mijn website.

Maar ik raad je aan om niet alles in een keer te doen, maar stap voor stap dagelijks. Dan dein je mee in de frequenties van de dag, die ook bijzonder ondersteunen om echt diepe transformerende openingen in je zelf te zetten in jouw bewustzijnsgroei!

Ik wens je een prachtig pad van diepere bewustwording en meesterschap toe!

© Willemien timmer, 7-11-18