De super volle roze maan van 08-04-2020

 

 

De laatste super volle maan van deze periode is de volle maan van 7 op 8 april, om 4.35 uur.
Een super maan is een volle maan wanneer deze op een punt dichter bij de aarde staat, waardoor de maan iets groter lijkt te zijn. De kracht van de maan is dan ook sterker en zal diepere lagen van het onbewuste weten aan te raken.
Opvallend genoeg wordt deze volle maan ook wel de ‘roze maan’ genoemd, verwijzend naar een plant met roze bloemen die in deze periode van het jaar bloeit. Tegelijkertijd verwijst in frequentie de kleur roze natuurlijk weer naar het hartchakra, liefde en alle hartkwaliteiten.
Hoe toepasselijk, roze maan en de sterkste super maan, zo vlak na het 4-4-4 portaal. Alles is in samenhang en afgestemd op elkaar.

 

De energie van april 2020

De energie van april (04) resoneert diep door op onze collectieve en individuele hartenergie en brengt op dagelijkse basis een upgrade en instroom van hogere trillingen voor ons hart bewustzijn.
Dit alles in het kader van de verschuiving van leven vanuit zonnevlecht naar leven vanuit het hart.
Het 04-04-2020 of 4-4-4 portaal heeft daarmee een krachtige toon gezet met de opening van diepte lagen van het multidimensionaal hart en de gronding daarvan. Zodat ook onbewuste lagen aan het licht kunnen komen en werkelijk geschoond en gegrond kunnen worden. Wat zorgt voor een blijvende nieuwe basisgolflengte waarop we functioneren op aarde. Vanuit het hart.
Deze impact en energie van de 4-4-4 blijft de hele maand april nog doorwerken als een rimpeling door zowel het collectieve als het individuele bewustzijn. (Zie daarvoor ook mijn eerdere artikelen over april 2020 en het 4-4-2020 portaal.)

 

Balans

Deze volle maan doet weer een extra duit in het zakje, aansluitend hierop.
Deze volle super maan staat in het teken weegschaal, waarbij het gaat over balans.
De 4-4 energie van de maand april (4) en het jaar 2020 (is ook 4) stromen deze maand elke dag mee en versterken het proces van activatie van het hart en de gronding daarvan. Pas wanneer wij groei kunnen gronden, kunnen we het ook gaan belichamen, als een natuurlijk gegeven en kwaliteit, in ons dagelijks leven.
En deze super volle roze maan valt ook nog eens op de 8. De 8 resoneert op de frequentie van de lemniscaat oftewel kosmische balans.
Dat is dus dubbelop en brengt een versterkte werking: lemniscaat en weegschaal versterken de kracht van het hervinden van een nieuwe balans.

 

Hart

De input die deze super maan komt brengen is een belichten van de onbewuste en bewuste hart energieen die in ieder leven. Onbewuste lagen waarin verwondingen nog leven kunnen naar boven komen. Oude hartenpijn van welke aard en orde dan ook. Of situaties waarin je onbewust nog reageert, handelt of leeft vanuit ego, wil, overleving i.p.v. vanuit je hart, kunnen zich voordoen.
Maar ook de reeds bemeesterde en belichaamde hartkwaliteiten kunnen belicht worden. Zodat je bewuster wordt van waar je al gegroeid bent, leeft vanuit je hart, waar oude hartenpijn al getransformeerd is en blijvend gewijzigd.
Beide zijden van de medaille zullen om aandacht kunnen gaan vragen of opspelen. Zodat wij uiteindelijk dieper de balans (innerlijk) kunnen vinden. Voorbij de dualiteitslagen van verwond hart of zuiver geopend hart. Naar het midden, dieper de kern van ons multidimensionaal hart zullen kunnen gaan ervaren. Deze is neutraal en vrij van dualiteit. Deze is uitgelijnd op Bronbewustzijn en de meest verdichte versie daarvan, wie jij Bent als mens op aarde. (En alle lagen en versies wie jij bent daar tussen).
De poort naar je multidimensionaal hart bevind zich in de kern van je hart en is ook direct verweven met je centraal energiekanaal, waarmee je met alle delen van je Zelf, alle dimensiesferen en hoger zelven, alsook met Al Wat Is bent verbonden.

 

Een moment van reflectie

Deze volle maan werkt dus dieper de onbewuste hartlagen naar de oppervlakte toe zodat jij ze bewust kunt worden. Zoals gezegd hoeven dat niet alleen verwonde of gestagneerde hart energieen te zijn. Ook je groei van zonnevlecht naar hart, zal belicht worden. Want soms is ook die nog niet volledig bewust.
Het is een essentieel punt in groei om dieper stil te staan bij wie jij nu bent, wat je groei je al gebracht heeft en wat nog om aandacht of erkenning vraagt.
Een prachtige pas op de plaats dus van evaluatie van je Zelf. Dat reikt handvatten aan waar jouw focus en aandacht (en dus energie) in de komende periode op gericht mogen worden… Liefdevol en daadkrachtig!

Ik wens je een prachtige dieper verbinding en verdieping in je Zelf toe in het licht van deze roze super volle maan. Dat het licht en bewustzijn van jouw hart net zo prachtig mag opgloeien!

 

©  Willemien Timmer, 7-4-2020

 

Na deze volle maan volgt de Paascyclus waarbij ik een 4-daagse Powerboost op afstand ga geven. Belangstelling? Lees dan hier even verder!