De vooravond van een nieuwe bewustzijnsshift

We staan weer aan de voor ‘avond’  van nieuwe energieshifts met het 9-9-9 en/of 9-9-11 Portaal morgen. Wat weer prachtig georkestreerd samen valt met nieuwe maan!
Afronding, shiften en in een nieuwe frequentie geboren worden om verder te groeien.

De nieuwe uitlijning binnen je Zelf Meesteren op aarde en je verantwoordelijkheid daarvoor dragen. Zodat jouw wijsheid, Meesterschap (bemeesterde processen) ook stabiel op twee benen gedragen kunnen worden. Met nog de nodige transformerende kracht, waar dat nodig is om puntjes op de i te zetten. (De 99-11 code)

Een nieuwe uitlijning maken met het Galactisch Hart in al je ervaringswerelden (de 999 code). Waarmee al je bewustzijnslagen dieper kunnen verbinden, uitgelijnt met het hartbewustzijn en ‘hartbrein’. Zowel in de aardse realiteit als galactisch, kosmisch en met Bron Bewustzijn.

Het oude achter je durven laten nadat het erkent en omarmt is, om de duik in het nieuwe te maken (999, 99-11 en nieuwe maan).

Vanuit je hernieuwde jij nieuwe intenties en groeipaden uitzetten, op de frequentie van waaruit jij be-leefd! Omdat jouw scheppend vermogen en manifestatiekracht steeds toegankelijker worden!

Dat, en nog veel meer zit ingecodeerd in de energie van 9-9-2018 en de energie achter de maand september.
En zal weer de stuwende kracht zijn die doorwerkt diep in ons bewustzijn, naar de herfstequinox van 21 september en volle maan van 25 september.

Meer daar van weten?
Lees dan ook mijn artikelen die hier meer licht op werpen:
September en het 999 portaal

En:
De energie van het moment -september 2018

© Willemien Timmer, 8-9-2018